YTTRANDEFRIHET
 

Alex Jones gästar Joe Rogan

Kommunistisk Pressombudsman vill censurera Den svenska extremvänstern har misslyckats i sina försök att tysta världens största bloggare, miljardären Joe Rogan.

Joe Rogan är världens största poddare. Nyligen tecknade Rogan kontrakt om att exklusivt sända sina poddar på svenskägda Spotify, till priset av över en miljard kronor.

I kontraktet lär det uttryckligen stå att Rogan inte får censureras, ett öde som drabbat allt fler poddare på Youtube. I samma veva som affären offentliggjordes flyttade Joe Rogan från den av extremvänstern alltmer vanstyrda delstaten Kalifornien till Austin i höger-styrda Texas.

Rekryteringen av Rogan ledde tidigare i år till ett myteri på Spotify, där vänsterextrema anställda hotade att sabotera verksamheten och krävde censur av Joe Rogan. Nu står det klart att extremvänstern förlorat.

Joe Rogan och Alex Jones bor numera bara någon kilometer ifrån varandra i Texas huvudstad Austin. De senaste åren har allt fler ledande aktörer flyttat till Austin, där Infowars sedan länge har sin bas. Inkomstskatten i Texas är noll procent.

I Sverige är Bonnierpressen och "Sveriges Medieombudsman" Ola Sigvardsson missnöjda. Den censurförespråkande så kallade "Medieombudsmannen" Ola Sigvardsson var tidigare "Allmänhetens Pressombudsman", och arbetade innan det som journalist på maoistiska Sveriges Kommunistiska Partis ungdomstidning.

Därifrån gick han till att bli redaktionschef på Bonniers agendasättande propagandaorgan Dagens Nyheter (DN).

Den censurivrande så kallade "Medieombudsmannen" utses genom ett samarbete mellan Riksdagens ombudsmän (JO), vänsterextrema Advokatsamfundet, samt ordföranden i Medieetikens Förvaltningsorgan, maoisten och expoiten Robert Aschberg.

Flera av Spotifys högsta chefer är mångmiljardärer och engagerade som rådgivare åt Moderaterna.

Många av de anställda är dock universitetsutbildade vänsterextremister, som sätter våld och censur före allting annat.

Bild: Faksimil

Spotify har 230 miljoner användare, och hur många som lyssnat på avsnitt #1555 där är inte helt säkert beroende på de "tekniska problemen". På Youtube har just nu 7,5 miljoner människor sett avsnittet.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.