PRESIDENTVALET
 

Bidens smeknamn - KGB-agent och pedofilaktivist

"Peter Henderson" Presidentkandidaten Joseph Bidens smeknamn inom sin familj verkar vara identiskt med både en påhittad KGB-agent och en brittisk spionchef som avslöjats som pedofilaktivist.

Emejlkonversationer som FBI utreder som del av Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet" visar att vänsterns presidentkandidat "Joe" Biden har ett smeknamn inom sin familj - Peter Henderson.

Varifrån Bidenklanen hämtat inspiration till smeknamnet är oklart, men "Peter Henderson" är både namnet på en påhittad KGB-agent, och på en riktig spionchef som numera är ökänd som pedofilaktivist.

Emejlkonversationer visar att fram till 2016 stod som avsändare "Joseph Biden", men sedan ändrades detta till "Peter Henderson". En sådan ändring kan antingen göras på avsändardelen (som ser ut att vara Joseph Biden) eller på mottagardelen (där det står Robert Biden, som i Robert Hunter Biden).

Tom Clancy’s bokserie om Jack Ryan, som skapats tillsammans med den alternativa mediaprofilen Dr Steve Pieczenik, beskriver en man vid namn Peter Henderson. I exempelvis boken The Hunt for Red October är Peter Henderson en landsförrädisk KGB-agent som infiltrerar USA:s regering.

Peter Henderson var också den vice MI6-chefen Sir Peter Telford Haymans smeknamn på sig själv. Hayman var en brittisk diplomat, spionchef och hemlig aktivist i pedofilgruppen Pedophile Information Exchange (PIE).

Pedofilaktivistgruppen Pedophile Information Exchange var en del av vänstergruppen Outright Scotland/Scottish Minorities Group (SMG), som är Skottland första HBTQ-grupp. När Socialdemokraterna styrde Storbritannien på 70-talet finansierades pedofilaktivistruppen med skattepengar, och många högt uppsatta socialdemokrater var medlemmar.

Spionchefen Hayman adlades 1971 av engelska drottningen och dömdes 1984 för handlingar han utfört med en annan man på en offentlig toalett.

- If true ... Joe Biden is using the same pseudonym of a famous British pedo, kommenterar en grävare på sociala medier.

Anklagelserna sammanfaller med uppgifterna om "Joe" Bidens påstådda sexuella övergrepp mot sin dotter Ashley.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.