PRESIDENTVALET
 

Dagbok anklagar Biden för sexuella övergrepp mot dottern

"Was I molested. I think so" En dagbok som sägs tillhöra Joseph Bidens dotter anklagar honom för sexuella övergrepp mot barn.

En dagbok som påstås tillhöra Joseph Bidens dotter Ashley berättar om "olämpliga duschar" hon haft som liten med sin far, vänsterns presidentkandidat "Joe" Biden:

"Was I molested. I think so – I can’t remember specifics but I do remember trauma".

Enligt visselblåsaren som överlämnat dagboken till National File finns även en ljudupptagning där Ashley Biden bekräftar dagbokens äkthet. Visselblåsaren arbetar på en mainstream-tidning som pressats till att inte publicera materialet, trots att en expert på handstil ska ha bekräftat dagbokens äkthet.

Liksom sin bror Hunter Biden har Ashley länge plågats av drogmissbruk, och dagboken påstås ha lämnats kvar i en av hennes bostäder efter att hon flyttat.

Dagboken avslöjar också att dagboksskriverskan blivit "hypersexualiserad" som barn, vilket gett henne en urspårad sexualitet:

"I’ve had one of my hardest days – my sex drive is out of f**king control. Like literally, I am in heat".

"I know it’s not the healthiest way to deal with things but @ least it’s better than drugs".

Dagboksförfattaren listar flera potentiella incidenter, varav en kan ha inkluderat Ashley Bidens kusin Caroline Biden, eftersom författaren säger att hon kommer ihåg att "ha sexualiserats" tillsammans med en person som heter "Caroline".

Vid ett annat tillfälle hävdar författaren att hennes mamma är känslomässigt otillgänglig, medan hennes far fick henne att tro att hon bara kunde få kärlek från män.

I ett diagram som skapats på sidan 90 i dagboken skapar författaren en lång lista över familjemedlemmar som hon inte gillar och tar sedan upp anledningen till hennes förbittring i nästa kolumn. I matrisen finns en moster med som hon inte gillar på grund av hennes "förhållande" med pappan Joseph Biden.

Sedan tidigare är det känt att brodern Hunter Biden fick ett utomäktenskapligt barn han inte ville erkänna tillsammans med en strippa samtidigt som han hade ett förhållande med sin döda brors fru.

I ytterligare ett inlägg som tidigare publicerats av National File verkar författaren anklaga sin far för att ha känslomässigt manipulerat henne genom att gråta i telefon i ett försök att få henne att låta bli att knarka under pappans presidentvalskampanj.

Anklagelserna mot Biden ser ut att ge nytt bränsle till memen "Creepy Joe Biden" / "Creepy Uncle Joe", som skapats efter Bidens många underliga interaktioner med småflickor:

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.