MYNDIGHETSAKTIVISTER
 

Polisen i Sverige är korrumperade

Professorn: "Det är korruption" Socialdemokratiskt tillsatta polischefer i Sverige är korrumperade och tilldelar sig själva lyxvåningar, samtidigt som de utmålar oppositionen som ett hot mot Sverige.

Efter Socialdemokraternas kupp mot Polisen efter valet 2014 byttes de flesta polischefer i Sverige ut mot myndighetsaktivistiska socialdemokrater. Nu avslöjas att många av landets polischefer är djupt korrumperade och får ekonomiska fördelar av att vara Socialdemokraternas aktivister.

"Det är korruption", kommenterar Olle Lundin som professor i förvaltningsrätt."

Lyxlägenheterna skulle gå till poliser som skadats i tjänsten, men de socialdemokratiska polischeferna tog dem själva.

Flera av polischeferna försöker dessutom göra miljonklipp genom att privatisera lägenheterna.

Nu avslöjas att generaldirektören som ska granska polischefernas korruption också bor i en av de aktuella paradvåningarna, tillsammans med sin man som lagt beslag på den i sin roll som polischef.

Det var den socialdemokratiska myndighetsaktivisten Nils Svartz som var chef för MSB när myndigheten publicerade en ökänd utbildningsvideo på Youtube, i vilken Jimmy Åkesson och oppositionspartiet Sverigedemokraterna beskrevs som ett hot mot Sverige och sammankopplades med våldsbejakande extremister.

MSB:s vänsteraktivistiska övningsvideo var även fullproppad med konspirationsteorier riktade mot USA:s president Donald Trump.

Den ökända utbildningsvideon var även ett exempel på hur amerikanska neocons dragit in etniska svenskar i sin egen långvariga konflikt med ryssar. En i grunden etnisk konflikt vilken började när deras ledare Lev Trotskij utvisades från Sovjetunionen 1929 och sedermera mördades brutalt i Mexico på order av Stalin.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.