DN:S FALSKA NYHETER
 

DN:s lögner ska avveckla demokratin

Agendasättande journalistik I USA pågår en debatt om hur framförallt företagare och medelklassen flyr ifrån storstäder som vanstyrs av vänstern. Men när vänstertidningen DN rapporterar om nyheten ljuger "journalisterna" och påstår att människor flyr ifrån växthuseffekten.

I USA pågår en het debatt om hur medborgare flyr ifrån vänsterstyrda så kallade "demokratiska" delstater, som New York och Kalifornien. Anledningen är vänsterpolitiken, som består av höjda skatter, högre prisnivåer än i resten av landet och kraftigt ökad brottslighet.

Flykten går framförallt söderut, till varmare republikanskt styrda delstater som Florida och Texas. I både Florida och Texas är skatten för löntagare noll procent.

Men när den notoriska fake news tidningen Dagens Nyheter rapporterar om flykten från vänsterstyrda storstäder försöker vänsterjournalisterna på tidningen medvetet att lura sina naiva läsare.

Enligt vänsterjournalisterna flyr medelklassen från vänsterstyrda storstäder, och bara från vänsterstyrda storstäder, på grund av att klimatet blir varmare och att havsytan höjs och hotar att dränka alla.

Klimataktivister i vänsterstyrda delstater har i sommar skapat massiva skogsbränder, som sedan samvetslösa "journalister" skyller på vädret.

Vänsterdebattören Bill Maher klagar på höjda skatter i vänsterstyrda städer, och undrar vad f-n han får för pengarna.

Dagens Nyheters groteska växthuslögner syftar till att medelst Klimathot skrämma vänsterväljare till att rösta för Nolltillväxt.

Nolltillväxtpolitiken förlöjligades så hårt under 80- och 90-talet att den blev omöjlig att öppet försvara. Vilket lett till att den sedan ett antal år tillbaka bytt namn till "Hållbart samhälle".

Idéhistoriskt uppfanns Nolltillväxten av Rockefellerklanen, som sponsrade den första "Klimatforskningen". Politiken innebär att arbetarklassens jobb flyttas till länder som Kina, medelklassen försvinner, de rika blir rikare och de fattiga fattigare, och de nationella demokratierna avvecklas till förmån för lobbygruppsstyrda byråkrater.

Förebilden är låtsas-demokratiska överstatliga organisationer som EU och FN.

Dagens Nyheter, som ägs av den vänsteraktivistiska Bonnierklanen, har vid ett flertal tillfällen - bland annat på ledarplats - förespåkat att avskaffa demokratin och införa vad de själva kallar "Global despoti".

För att lura människor i Sverige att gå med på att införa en global diktatur ingen kan fly ifrån hotar tidningen med påhittade eller löjligt överdrivna historier om "klimatet".

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.