PRESIDENTVALET
 

FBI: Hårddisken tillhör Bidenklanen

"Går runt naken och röker crack" Under helgen släppte alternativmedia "Oktoberöverraskningen" om Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet". Idag har nyheten nått mainstreammedia i USA, och i Sverige har även Samnytt publicerat nyheten på sin webbplats.

FBI bekräftar nu att de har "Hårddisken från Helvetet" och att den tillhör Bidenklanen.

Det är kanske den största härvan av politiska brott i USA:s historia. Medan "Demokraternas" terrorgrupper fortsätter att bränna både valurnor och amerikanska städer påstår kritiker att minst fem utländska stater har utpressningsmaterial på partiets presidentkandidat "Joe" Biden.

Även om Bidenklanen skulle se ut att vinna presidentvalet genom vänsterns massiva valfusk är det inte troligt att landets säkerhetstjänster skulle ge honom en godkänd säkerhetsprövning.

I sådana fall kommer Biden sannolikt att fasas ut till förmån för de vänsterextrema kvinnor som sköter "demokraternas" partiapparat.

Under helgen kunde vi läsa om hur Bidens familjemedlemmar måste skänka 50 procent av sina löner (som Biden ordnat från främmande makt) till presidentkandidaten "Joe" Biden, och om hur FBI:s barnporrutredare tagit en av klanens datorer i beslag. Idag släpptes Bidens chat med sonen Hunter Biden, där sonen påstås berätta om vad hans flickvän/döda brors fru säger om honom:

Biden till Biden: "Hon säger till min psykolog att jag går runt naken och röker crack och har nakna videosamtal med 14-åringar".

Både Facebook och Twitter kan komma att straffas för att ha censurerat nyheterna om Bidenklanens hårddisk och om klanens ekonomiska underordning gentemot länder som är öppet fientliga till USA. Dessutom blockerade Twitter USA:s parlament och presidentens pressekreterare från att göra sina röster hörda.

Allt fler alternativmedier har nu fått ta del av uppgifterna från Bidenklanens hårddisk.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.