FALSKA NYHETER
 

SVT fortsätter med falska nyheter

Falsk nyhetskavalkad SVT försöker återigen att lura sina tittare genom att sprida falska nyheter. Denna gång genom intervjuer där vänsteraktivister presenteras som slumpvist utvalda personer.

Den socialdemokratiskt beroende vänsterkanalen SVT har satt i system att producera falska nyheter för att lura medborgarna i Sverige.

SVT:s vänsteraktivistiska "journalister" intervjuar andra vänsteraktivister, och försöker lura sina naiva tittare att det rör sig om "forskare", "experter" eller "slumpvist utvalda personer".

I helgen rapporterade Polisen att utländska kriminella utlyst ett utegångsförbud i det av socialdemokrater utsatta området Tensta i Stockholm. Statliga SVT begav sig då till området för att underminera Polisens nödrop.

Liksom många gånger förr intervjuade SVT medvetet extrema vänsteraktivister, och presenterade dessa för tittarna som oberoende neutrala slumpvist utvalda personer - så kallade "Mannen på gatan"-intervjuer. Men sanningen är att kvinnan i reportaget är vänsterpartist som på sociala medier gillar kulturmarxism och kommunism, och mannen är en islamistisk slöjaktivist med kopplingar till kriminella.

Bild: Faksimil

SVT:s "boende i Tensta" är egentligen kommunistisk vänsterpartist som gillar "kulturmarxism".

Bild: Faksimil

SVT:s "boende i Tensta" är egentligen islamistisk slöjaktivist med kopplingar till gängledare och SVT.

Det SVT gör är att man underminerar förtroendet för Polisen, i syfte att öka stödet för den Socialdemokratiska regeringen. Metoden SVT använder är ökänd, men lurar fortfarande miljoner svenskar.

Bild: Faksimil

SVT:s "lärare" är egentligen ordförande för Vänsterpartiet.

Bild: Faksimil

SVT:s "mannen på gatan" är egentligen kommunpolitiker för Vänsterpartiet.

Bild: Faksimil

SVT:s "engagerad i lokalområdet" är egentligen vänsterextrem journalist på en anarkistisk tidning.

Bild: Faksimil

SVT:s "boende i området" är egentligen socialdemokratisk journalist och aktivist i trollfabrik.

Bild: Faksimil

SVT:s "docent i statsvetenskap " är egentligen ordförande i kommunfullmäktige för Socialdemokraterna.

Bild: Faksimil

SVT:s "slumpvis kvinna" är egentligen Socialdemokraternas kampanjledare och internationell ledare för SSU.

Eftersom SVT sprider sina falska nyheter i syfte att påverka valresultatet till Socialdemokraternas fördel, har motståndet mot SVT:s falska nyheter numera spritt sig till borgerliga tidningar som exempelvis Göteborgsposten (GP).

"Samma kanal som alltså medvetet spridit felaktiga uppgifter ska under valåret göra en storsatsning på att motverka falska nyheter. För detta ändamål har man fått pengar från statliga Vinnova."

"Först åläggs vi genom tvång att finansiera en verksamhet som inte lever upp till sina ledord om opartiskhet och saklighet, sedan ska de få våra skattepengar för att tala om för oss vad som är sant och inte", skriver GP:s Aleksandra Boscanin i en ledare.

Moderaterna har tidigare krävt i Riksdagen att den Socialdemokratiska regeringen ska stoppa SVT:s falska nyheter, vilket regeringen har vägrat att göra:

"Vilka åtgärder avser ministern att vidta för att hindra att SVT producerar fake news?" skriver Moderaten Boriana Åberg i en skriftlig fråga till regeringen.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.