PRESIDENTVALET
 

Kina misstänks utpressa Biden med bilder på barnsextortyr

"Biden Crime Family" Bidenklanen har använt sina politiska uppdrag till att bli miljardärer. Nu framkommer uppgifter om att de 25 000 bilder och 11 500 emejls som skickats in till FBI innehåller mycket grovt kinesiskt kompromat.

Allt fler bevis framkommer om hur Bidenklanen i USA säljer politiska tjänster till företag och till Kinas kommunistparti.

I Sverige sker liknande försäljning helt öppet, tack vare att politikernas betalning betalas ut efter att de lämnat politiken. Men Bidenklanen har enligt kritikerna blivit mångmiljardärer på att sälja politiska tjänster till utländsk makt och fått betalt för dessa under ämbetsperioden.

Nu framkommer anklagelser från flera håll att den största köparen av politiska tjänster, Kinas kommunistparti, dessutom har kompromat på "Joe" Bidens son Hunter Biden.

På en dator som Hunter Biden lämnat in för reparation hittades material på hårddisken som gjorde att datorfirman kontaktade FBI - och tog en säkerhetskopia på hårddisken utifall att FBI också var köpta.

När inte FBI:s utredning tog fart snabbt nog skickades en kopia av hårddisken till New Yorks förre borgmästare Rudy Giuliani, som numera är president Donald Trumps advokat.

Nu kommer från flera håll uppgifter om att det cirkulerar bilder på en medlem i Bidenfamiljen som påstås ha "tortyrsex" med vad som ser ut som minderåriga kineser. Anklagelserna publicerades först på kinesiska av kinesiska demokratiaktivister som motsätter sig diktaturen i Kina.

På tidigare släppta bilder kan någon som liknar Hunter Biden ses knarka och ha sex. Enligt en av Hunter Bidens gamla kompisar var han tidigare en schysst kille som bara ville leva ett vanligt liv, och inte gillade pappan "Joe" Bidens korrumperade leverne. Många i USA tror att Hunter används av "Joe" Biden som mellanhand i familjens affärer, och att det är därför som han kommit att döva sitt samvete med knark.

Presidentvalet i USA har allt mer kommit att handla om huruvida USA ska acceptera att Kina går om USA ekonomiskt, vilket isåfall tros leda till att USA underordnas FN, vilket i sin tur underordnas Kina.

Om Kina har komprometterande material på medlemmar i Bidenklanen kan det förklara varför "Joe" Biden gått med på att bli en trojansk häst för extremvänstern.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.