PRESIDENTVALET
 

Kina misstänks utpressa Biden med bilder på barnsextortyr

"Biden Crime Family" Bidenklanen har använt sina politiska uppdrag till att bli miljardärer. Nu framkommer uppgifter om att de 25 000 bilder och 11 500 emejls som skickats in till FBI innehåller mycket grovt kinesiskt kompromat.

Allt fler bevis framkommer om hur Bidenklanen i USA säljer politiska tjänster till företag och till Kinas kommunistparti.

I Sverige sker liknande försäljning helt öppet, tack vare att politikernas betalning betalas ut efter att de lämnat politiken. Men Bidenklanen har enligt kritikerna blivit mångmiljardärer på att sälja politiska tjänster till utländsk makt och fått betalt för dessa under ämbetsperioden.

Nu framkommer anklagelser från flera håll att den största köparen av politiska tjänster, Kinas kommunistparti, dessutom har kompromat på "Joe" Bidens son Hunter Biden.

På en dator som Hunter Biden lämnat in för reparation hittades material på hårddisken som gjorde att datorfirman kontaktade FBI - och tog en säkerhetskopia på hårddisken utifall att FBI också var köpta.

När inte FBI:s utredning tog fart snabbt nog skickades en kopia av hårddisken till New Yorks förre borgmästare Rudy Giuliani, som numera är president Donald Trumps advokat.

Nu kommer från flera håll uppgifter om att det cirkulerar bilder på en medlem i Bidenfamiljen som påstås ha "tortyrsex" med vad som ser ut som minderåriga kineser. Anklagelserna publicerades först på kinesiska av kinesiska demokratiaktivister som motsätter sig diktaturen i Kina.

På tidigare släppta bilder kan någon som liknar Hunter Biden ses knarka och ha sex. Enligt en av Hunter Bidens gamla kompisar var han tidigare en schysst kille som bara ville leva ett vanligt liv, och inte gillade pappan "Joe" Bidens korrumperade leverne. Många i USA tror att Hunter används av "Joe" Biden som mellanhand i familjens affärer, och att det är därför som han kommit att döva sitt samvete med knark.

Presidentvalet i USA har allt mer kommit att handla om huruvida USA ska acceptera att Kina går om USA ekonomiskt, vilket isåfall tros leda till att USA underordnas FN, vilket i sin tur underordnas Kina.

Om Kina har komprometterande material på medlemmar i Bidenklanen kan det förklara varför "Joe" Biden gått med på att bli en trojansk häst för extremvänstern.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.