PRESIDENTVALET
 

Twitter censurerar USA:s parlament

Censurerar öppet politiker Twitter påstår nu att USA:s parlament sprider malware på sin webbplats. Allt för att stoppa att sanningen kommer fram om vänsterns korrumperade politiker.

USA:s House of Representatives är underhuset i USA:s motsvarighet till den svenska Riksdagen. Nu blockerar Twitter deras hemsida på Internet, så att inte väljarna ska kunna läsa om utredningen mot vänsterpolitikern "Joe" Biden.

Motiveringen Twitter ger är att parlamentets hemsida sprider virus och liknande.

Bild: Faksimil

Twitter försöker att skrämma sina användare.

Medborgare som ville twittra pressmeddelandet censurerades också. Twitter meddelade användare som försöker: "Vi kan inte slutföra denna begäran eftersom den här länken har identifierats av Twitter eller våra partners som potentiellt skadlig."

Nu meddelar senatorn Ted Cruz från Texas och senatens rättsordförande Lindsey Graham samt senator Josh Hawley från Missouri att Twitters vd Jack Dorsey kommer att kallas till förhör av senatens (överhusets) juridiska kommitte. Detta på grund av företagets återkommande censur och valstörningar.

"Senatens rättsväsendekommitté vill veta vad i helvete som händer", kommenterade Cruz efter att ha meddelat att senatens rättsväsendekommitté skulle utfärda en stämning för Dorsey. "Vi kommer äntligen att ha en bokföring som är försenad", tillade Graham.

Planen är att kalla Dorset inför skranket på Fredag nästa vecka.

I vad som verkar vara en samordnat attack mot demokratin blockerade även Facebook medborgarna från att dela och skicka privata direktmeddelanden om nyheten. Facebook deklarerade öppet sin censur och hävdade att de "begränsar" distributionen av artikellänken.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.