PRESIDENTVALET
 

Censurkriget når mainstreammedia

"Världens nya tyranner" Läckta email avslöjar nu att Bidenklanen i USA, som står nära den svenska Reinfeldtklanen, utnyttjat sin politikerroll och berikat sin egen familj genom att sälja tjänster till korrupta oligarker i Ukraina.

Sedan tidigare är det känt att både Bidenklanen i USA och Reinfeldtklanen i Sverige samverkar med varandra mot USA:s president Donald Trump, och att båda klanfamiljerna betalas av Kinas kommunistparti.

Nu avslöjas att Bidenfamiljen satt försäljning av politiska tjänster i system, så kallad Pay-to-play korruption. Precis som Clintonklanen tidigare avslöjats med att göra.

Nyheten har exploderat som en bomb i USA, trots att både Facebook och Twitter censurerar länkar till tidningen New York Post som publicerat nyheten.

Den riktade åsiktscensuren på Internet började med Alex Jones och små aktörer som redan karaktärsmördats av vänsterjournalister. Bara några år senare censurerar vänstern öppet både USA:s folkvalde president, presidentens pressekreterare och högeretablissemangets mainstreammedier som New York Post.

Allt för att påverka valet.

Medan Facebook lömskt "stryper trafiken" genom algoritmer raderar Twitter automatiskt länkar till nyheter som går emot vänsterns agenda, eller skrämmer läsarna att undvika nyheterna genom vad som i praktiken är falska virusvarningar.

Om du läser nyheten om Bidenklanens korruption kan dina bankkonton stjälas och din dator brinna upp, om man ska tro vänsterextremisterna på Twitter.

Nu kallas Twitters vd, vänsteraktivisten Jack Dorsey, till ett senatsförhör om den demokratihotande censuren.

- Detta saknar motstycke i demokratins historia och vi vill veta va fan som pågår, säger senatorn och presidentkandidaten Ted Cruz.

Allt fler tror att "Joe" Bidens yngsta son Hunter Biden mår dåligt och knarkar för att han skäms för sin fars korruption. Hunters mångåriga självskadebeteende kan liknas vid ett omedvetet självsabotage, vars funktion är att han ska få leva ett normalt liv.

Nyligen avslöjades att Polisen i vintras genomförde en nedtystad knarkrazzia hemma hos Fredrik Reinfeldt, vars bostad misstänktes vara en bas för knarklangning. Resultatet av razzian blev att Reinfeldts yngsta son Erik dömdes för narkotikabrott.

Bild: Faksimil

Allt fler klanfamiljer ser politiken som en privat affärsrörelse där målet är att bli miljardär.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.