PRESIDENTVALET
 

Polisen lurade väljarna om Denver-mordet

Polisen försökte skydda mördaren Både media och Polisen i Denver har ljugit om "demokraternas" mord på en republikansk väljare i Denver. Den knäböjande vänsteraktivistiska polisledningen försökte dölja motivet till mordet genom att sprida falska nyheter om att den vänsterextrema mördaren var "säkerhetsvakt".

Den inhemska terrorismen i USA stöds nu inte bara av media, politiker och åklagare, utan även av vänsterextrema polisledningar som knäböjer för våldsverkare och ljuger för att skydda misstänkta mördare.

Igår avslöjades att både TV-bolaget 9News/NBC/MSNBC/Comcast och Polisen i Denver ljugit om det politiska mordet på tvåbarnspappan Lee Keltner. Kommunen har nämligen officiellt gått ut och tagit avstånd ifrån den påhittade historien om att den misstänkte Antifa-mördaren och "journalisten" var säkerhetsvakt.

"Demokraternas" TV-bolag som mördade den republikanske väljaren i Denver påstod att den misstänkte mördaren hyrts in från detektivbyrån Pinkerton. Något som Pinkerton själva bestämt förnekar.

Både "Demokraternas" TV-bolag, övrig vänstermedia, ansvariga politiker och den knäböjande vänsteraktivistiska polisledningen i Denver har försökt lura medborgarna och undanhållit den misstänkte mördarens starkt vänsterextrema motiv till mordet.

Mordet visar att vänstermedia och terrorstämplade Antifa samarbetar. Vänsterjournalister följer vänsteraktivister som åker runt på demonstrationer och startar bråk med republikanska väljare, i syfte att skapa politiskt vinklade falska nyheter om vilka som är våldsverkarna.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.