PRESIDENTVALET
 

New York Times: Anfall USA

"Utländsk intervention mot tyranni" Vänsteraktivister på världens mest kända tidning New York Times propagerar nu för att utländsk makt ska ingripa i USA:s presidentval.

Världens största tidning New York Times, som är USA:s motsvarighet till Pravda, kräver nu att andra länder ska "intervenera" i USA i samband med presidentvalet.

I artikeln "America May Need International Intervention" hävdar vänstertidningen att de så kallade "Demokraterna" ska använda sig av FN och länder i EU för att avsätta president Donald Trump i något som kan liknas vid en statskupp.

"För många amerikaner - uppfostrade att se USA som den naturliga ledaren för den "fria världen" - kan det vara svårt att föreställa sig att begära utländsk intervention mot tyranni i vårt eget land" skriver New York Times.

Vad New York Times egentligen menar med "tyranni" är oklart. Det verkar vara något vänsterjournalisterna på tidningen har fantiserat ihop för att motivera sina odemokratiska och våldsbejakande metoder.

Det nya kravet kommer efter att militären i USA nyligen var tvungen att gå ut offentligt och avvisa tanken på att hjälpa "Demokraterna" att ta makten genom våld. Militären hänvisade då till att det finns domstolar i USA som kan reda ut förväntade tvister gällande valresultatet i November.

När "Demokraternas" aktivister inom journalistkåren nu istället säger att FN borde anfalla USA menar de i praktiken Kina, vars styrande kommunistparti betalar stora summor pengar till många av Västvärldens ledare, bland andra till Bidenklanen och till Reinfeldtklanen.

Planen är nu att Joseph "Joe" Biden ska söka hjälp hos FN:s råd för mänskliga rättigheter, där Kina tokigt nog spelar en viktig roll.

Utländsk valpåverkan: "Inte fel när vi gör det"

Som vanligt gör vänstern precis det de falskt anklagar sina motståndare för att göra. Vänstern i USA har under fyra års tid anklagat Ryssland för att lägga sig i USA:s presidentval, och nu kräver man att Kommunistpartiet i Kina ska göra det. Fenomenet är en klassisk vänsterstrategi, för att desarmera kritik mot sig själva.

Artikeln i New York Times är skriven av Peter Beinart, och är en del av vänsterns försök till Color revolution i USA.

Breinart är en kontroversiell ortodox vänsterjudisk anti-sionistisk journalist. De senaste åren har Breinart propagerat för att USA ska sluta anfalla Islamiska Staten, för mångkultur i Israel och för att diktaturen Kina ska få annektera demokratin Taiwan.

2018 greps Beinart tillfälligt av den israeliska säkerhetspolisen Shin Bet på grund av påstått samröre med palestinska aktivister.

Breinart kräver nu att den europeiska organisationen OSCE, som står George Soros nära, ska ges ett avgörande infytande över presidentvalet i USA.

En utländsk "intervention" mot USA skulle sannolikt resultera i ett inbördeskrig, vilket säkert i sig är ett mål för många av landets fiender.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.