PRESIDENTVALET
 

Biden & Reinfeldt jobbar åt Kina

"China Owns The Biden Crime Family" Att maoisterna på SVT och TV4 lyfter fram Reinfeldtklanens valkampanj för Joseph Biden har fått sin förklaring. Bidenklanen får också pengar av Kina.

Det är sedan tidigare känt att Kinesiska kommunistpartiet (CCP) driver miljardföretag som pumpas upp med skattepengar, enbart för att "köpa" politiker i Västvärlden. Nu avslöjar New Yorks tidigare borgmästare Rudy Giuliani att presidentkandidaten och "trojanske hästen" Joseph Biden är en av dessa köpta politiker.

Common sense: China OWNS The BIDEN Crime Family.

Presidentkandidaten Joseph "Joe" Biden har under åren som vice president under Barack Hussein Obama vid flera tillfällen fungerat som USA:s chefsförhandlare. Biden har förhandlat med Irak, Ukraina och Kina, och det slutar alltid på samma sätt: Biden och USA förlorar förhandlingarna, och medlemmar i Biden-familjen får miljoner av den vinnande sidan i förhandlingarna.

Efter att ha misslyckats med förhandlingarna med Kina skickade Kinas kommunistparti 1,5 miljarder dollar till Biden-familjen.

Pengarna skickade kommunistpartiet till Joseph Bidens son Hunter Biden.

Hunter Biden har en stor del av sitt liv kämpat med sitt omfattade missbruk av alkohol och droger. När hans far Joseph Biden myglade in honom i flottan och gjorde honom till officer där 2013 tog det bara en månad för de andra officerarna att få honom avskedad efter att han testat positivt för kokain.

Värt att notera är att Reinfeldtklanen i år deltagit i Bidenklanens valkampanj, trots att Biden leder vänsterpartiet "Demokraterna" och att Republikanerna är Moderaternas systerparti. Den enda logiken i agerandet är att Reinfeldtklanen också fått pengar av Kinas kommunistparti.

I både Bidenklanen och Reinfeldtklanens fall rör det sig i princip om påhittade "jobb" som går ut på att man får massor pengar av Kinas kommunistparti utan att behöva jobba. Pengarna är skattepengar och liknande som kommunistpartiet pumpat in i kinesiska bolag för att få de att se ut som kapitalistiska företag, men egentligen är de snarare en form av krigföring mot Västvärlden.

Bild: Faksimil

Valkampanjen i ny dager: Både Bidenklanen och Reinfeldtklanen jobbar åt Kinas kommunistparti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.