PRESIDENTVALET
 

Massivt valfusk i USA

"Jag röstade på Biden 4 gånger" Demokratin i USA går upp i rök, på grund av att vänstern använder Color revolution taktik.

Det pågår just nu ett massivt valfusk i USA, utfört av vänstern, de så kallade "demokraterna". Aktivister stjäl tusentals röster på postkontoren och bränner valsedlarna eller dumpar dem i naturen, röstar flera gånger och köper röster av fattiga som inte tänkt rösta.

Project Veritas avslöjande är bara en liten del av allt valfusk som framkommit den senaste veckan.

Vad som sker är att vänstern i USA använder Color revolution taktik mot demokratin. De kallar president Donald Trump "diktator", vilket därefter motiverar dem att sedan förespråka alla tänkbara olagliga metoder för att själva ta makten.

I Ukraina och andra länder röstades presidenten bort från makten genom att våldsbejakande extremister fysiskt stängde ute presidentens folkvalda anhängare från parlamentet. Sverige, EU och USA låtsades då att detta var demokratiskt. Nu har devalveringen av demokratin nått USA.

Vi kan förvänta oss att samma anti-demokratiska utveckling sker i Sverige i samband med att vänstern tappar allt mer stöd bland arbetarklasssen.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.