PRESIDENTVALET
 

Nancy Pelosi säger att hon ska bli president

"Snart är jag president!" New York Times avslöjar idag att Nancy Pelosi ska välja sig själv till president.

Miljardären Nancy Pelosi tillhör det så kallade "Demokratiska" partiet och är talman i Representanthuset, USA:s motsvarighet till parlamentets underhus. Hon är tidigare ökänd efter att under ett hysteriskt anfall ha rivit sönder president Donald Trumps tal i direktsändning.

Nu säger Pelosi att hon kommer att väljas till president och styra USA, och att hon är ställföreträdare till presidenten.

Detta trots att det just nu pågår en valrörelse mellan president Donald Trump och Joseph Biden, och att republikanen Mike Pence är vice president.

Pelosis galna plan går ut på att presidentvalet kommer att ogiltigförklaras på grund av "demokraternas" omfattande valfusk. Därefter kommer "demokraterna" i Representanthuset att kuppa bort presidenten, vice presidenten, Senaten (överhuset), Högsta domstolen och Joseph Biden och hans vice presidentkandidat, och göra Pelosi till president.

Det är ganska säkert att inte alla i USA kommer att acceptera det.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.