SKOLMORDET I HÄRNÖSAND
 

Polisens fel att Tommie Lindh mördades

Larmade Polisen två gånger innan mordet Om poliser i Sverige varit mer intresserade av att gripa våldsbrottslingar istället för att knäböja inför dem hade Tommie Lindhs liv kunnat räddas.

Det var Polisens fel att tonåringen och AfS-sympatisören Tommie Lindh mördades i ett avrättningsliknande våldsdåd i Härnösand i våras. Det framgår av händelseförloppet såsom det beskrivs i åtalet.

I åtalet framgår också att både vänsterjournalister och myndighetspersoner ljugit om mordet, i syfte att förminska Tommie Lindh och mörka sanningen om brotten.

Åklagaren, som själv deltagit i desinformationskampanjen, skriver i sin stämningsansökan att den utländske våldsmannen först våldtog en ung svensk kvinna i munnen. I direkt samband med detta, efter att våldtäkten inletts, knivhögg våldsmannen Tommie Lindh i nacken, ryggen och bröstet.

"Hugget i bröstet har förlöpt i en sårkanal genom bröstkorgen och in i hjärtat, vilket sedan orsakat hans död", skriver åklagaren i gärningsbeskrivningen.

I samband med mordet på Tommie Lindh utsattes kvinnan för ytterligare en våldtäkt, där våldsmannen hotade att döda även kvinnan.

Men mordet hade kunnat undvikas om Polisen hade prioriterat att skydda de svenska ungdomarna. Polisen larmades nämligen två gånger innan mordet och våldtäkterna, först drygt en timme innan, och sedan precis innan brotten. Vid det senare tillfället erbjöd sig Tommie Lindh att möta upp Polisen tillsammans med kvinnan, som alltså inte ännu våldtagits.

Men allt fler svenska poliser är utbildade av Socialdemokratiska aktivister på den vänsterextrema högskolan Södertörn utanför Stockholm. På polisutbildningen utbildas eleverna i att hata Sverigedemokrater och AfS-sympatisörer som Tommie Lindh, och uppmuntras att knäböja för våldsbejakande extremister som vill avskaffa Sverige och utplåna all inhemsk kultur.

Den nu åtalade våldsmannen har tidigare profilerat sig som feminist och är dömd för bland annat sexuellt övergrepp mot barn.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.