PRESIDENTVALET
 

Biden är en "trojansk häst" för extremvänstern

Plagierar tal från kommunister Både Biden och Harris medger nu att Harris är "Demokraternas" riktiga presidentkandidat. Detta ger president Trump rätt när han kallar "sömnige Joe" för "en trojansk häst".

De senaste dagarna har både Joseph Biden och Kamala Harris öppet talat om att det egentligen är Harris som är vänsterns presidentkandidat.

Kamala Harris kallar det "A Harris administration, together with Joe Biden". Biden själv har kallat det "A Harris-Biden administration.

Bakgrunden tros vara att Joseph Biden alltmer förlorar sitt förstånd och kan komma att hamna på ett vårdhem inom ett år.

Ett hemligt byte mellan Biden och Harris är viktigt, eftersom Harris är en av USA:s galnaste vänsterextremister, medan Biden är en gammal korrumperad rasist som säger vad som helst för att bli vald och sedan berika sin egen familj genom skumma affärer.

"Joe" Biden är "en trojansk häst" som "sitter och sover i en rullstol".

De nya uttalandena från Harris-Biden verkar ge de republikanska ledarna rätt. President Donald Trump har tidigare kallat Biden "en trojansk häst för socialism". Vicepresidenten Mike Pence har kallat Biden "en trojansk häst för extremvänstern".

Avslöjande reportage: "Joe" Biden stjäl sina tal från arbetarpartiets kommunistiske ledare Neil Kinnock.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.