KORRUMPERADE POLITIKER
 

Bråk om korruptionen på SVT Västernorrland

"Medarbetarnas privatliv" SVT Västernorrland anklagas för att ingå i en kartell tillsammans med Socialdemokraterna och Peab.

Ett bråk har uppstått på sociala medier mellan västernorrlänningar och den korrumperade SVT-redaktionen i Sundsvall, som företräds av ansvarig utgivare Carola Isaksson. Detta efter att en "journalist" (aktivist) på redaktionen anklagas för att ha gjort reklam för det skandalomsusade byggföretaget Peab, som nyligen avslöjades med att betala Socialdemokraternas valkampanj i utbyte mot olagliga gentjänster i form av byggkontrakt.

- Jag tycker vi kan ha en bättre dialog om jounalistik än att kritisera en enskild medarbetare, kommenterar ansvarig utgivare Carola Isaksson.

Enligt SVT:s egen policy är deras anställdas publiceringar i sociala medier offentlig, aldrig privat, och påverkar allmänhetens förtroende för "journalistiken". SVT Västernorrland anklagas för att ta ställning för Peabs och Socialdemokraternas kontroversiella byggprojekt, som mest går ut på att överföra västernorrlänningarnas skattepengar till Peab.

Sedan tidigare är det känt att nästan alla "journalister" på socialdemokratiska SVT Västernorrland är vänsterextremister, varav många dessutom är våldsbejakande och stödjer terroristorganisationen Antifa/AFA.

En bättre bevarad hemlighet är att flera av SVT Västernorrlands "journalister" är gifta med socialdemokratiska topp-politiker i Sundsvall. Journalister på SVT Västernorrland har avslöjats med att under SVT:s artiklar använda sina flicknamn för att dölja kopplingen till S-politikerna.

- Jag gillar inte att prata om mina medarbetare och deras privatliv, kommenterar ansvarig utgivare Carola Isaksson.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.