ELITE CAPTURE
 

Fredrik Reinfeldt jobbar åt kinesiska kommunistpartiet

"Elite capture" Det kallas "elite capture" när kinesiska kommunistpartiet gör miljonavtal med politiker som Reinfeldt och Biden. Men vad kallas det när Reinfeldt och Biden sedan driver kommunistpartiets politik mot Västvärldens ledare Donald Trump?

Samtidigt som Fredrik Reinfeldt anlitas av TV4 / Telia / staten / Socialdemokraterna för att under presidentvalskampanjen attackera USA:s president Donald Trump, har han tjänat miljoner på att arbeta åt Kinas kommunistparti.

Den direkta kopplingen mellan den före detta Moderat-ledaren och kommunistpartiet i Kina är bolaget Sino-Nordic Investment Holdings, som kontrolleras av kinesiska staten som har över 50 procent av aktierna.

Den kinesiska strategin mot utländska makthavare kallas öppet för "elite capture" och går ut på att globalistiska personer inom politik och näringsliv uppvaktas med exempelvis otroligt välavlönade styrelseuppdrag för i stort sett inget jobb alls.

Strategin "elite capture" är utvecklad av kommunistpartiets säkerhetstjänst och syftar till att användas för att utverka politiska tjänster gentemot politiker i Västvärlden som ser politiken som en privat affärsrörelse.

Inte bara Fredrik Reinfeldt ingår i Kinas "elite capture", utan även Biden-familjen i USA, som Reinfeldt alltså stödjer i USA:s presidentval.

Den fruktansvärda situationen bekräftas av SÄPO:s chefsanalytiker Kennet Alexandersson i ett PM som ingår i förundersökningen mot Anna Lindstedt, Sveriges brottsanklagade ambassadör i Peking. I Förundersökningen skriver SÄPO-analytikern att Kinas kommunistparti jobbar hårt med att knyta till sig utländska och inflytelserika individer som de tror sprider en positiv bild av Kina.

Samtidigt som alltså både Fredrik Reinfeldt och Biden-familjen får miljoner för att jobba åt Kinas kommunistparti har Reinfeldts allierade i USA, de så kallade "Demokraterna" (som i Demokratiska Republiken Nordkorea?) börjat kalla regeringspartiet Republikanerna för "inhemska fiender" och "fiender till staten".

Kanske är kritiken formulerad så för att förekomma en liknande kritik mot de själva.

Reinfeldt själv säger att när folket väljer Donald Trump till president innebär det ett hot mot demokratin och att Trump kan rasera hela den nya "världsordningen".

Kanske är det istället så att det är Reinfeldt, Biden och Kinas kommunistparti som är hotet mot demokratin, och att deras världsordning inte gynnar borgerliga väljare i Sverige.

Reinfeldt ser politiken som en privat affärsrörelse. Rensa träsket.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.