MYNDIGHETSAKTIVISM
 

Vänsterpolis provocerar allmänheten

"Brottslingarna är offren" Efter att en 12-årig flicka skjutits ihjäl av kriminella sosseväljare tar Expressen chansen att provocera allmänheten genom att ge plats åt en verklighetsfrånvänd myndighetsaktivist inom Polisen som säger att brottslingarna är de riktiga offren.

På söndagsmorgonen hittades en 12-årig flicka dödligt skottskadad utanför en bensinmack i Norsborg. Norsborg är ett så kallat "utsatt område", som är utsatt av människorna som bor där, och av regeringens politik.

Eftersom barnets död är ett direkt resultat av Socialdemokraternas extrema politik hålls inga demonstrationer mot våldet. Istället tystas det ned, och regeringstrogna vänsteraktivister försöker skylla brottet på alla andra än de verkliga förövarna.

Att den svenska Polisen sedan 2015 är kuppad av vänsterextremister är känt sedan tidigare. Efter den så kallade "omorganisationen" är de flesta polischefer socialdemokrater som låter kriminella styra förorterna, medan polisarbetet inriktas på att gripa svenskar som opponerar sig mot våldet.

Att Expressen lyfter fram den vänsterextrema polisen Lazars extrema åsikter har ingenting att göra med seriös journalistik. Det är i första hand ett cyniskt sätt att provocera allmänheten, för att få många klick och på så vis mer annonsintäkter.

Expressen till och med överdriver den vänsterextrema polismannens åsikter, så att de framstår som ännu mer knäppa än vad de är. Det är väldigt utstuderat. Och ett bevis på hur lätt ekonomin kan vanstyra ett samhälles kultur och värderingar.

 
LÄS MER
 

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.