DJUPA STATEN
 

Kriminella har infiltrerat UD

"Professionell människosmuggling" Med hjälp av förfalskade dokument och påhittade uppdrag misstänks en Myndighetsaktivist på UD ha möjliggjort "professionell människosmuggling".

Utrikesdepartementet (UD) är en del av den "Djupa staten" och är medvetet befolkad av Myndighetsaktivister. I samband med den förra valrörelsen skrev hundratals socialdemokratiska påstått "opolitiska" UD-tjänstemän ett upprop som gick ut på att om väljarna röstade fram en borgerlig regering skulle detta bryta mot "mänskliga rättigheter" och vara tvunget att stoppas med odemokratiska metoder.

Nu avslöjas att en vänsterman på UD, som haft sin grundanställning hos Migrationsverket, åtalas för grovt tjänstefel efter att ha godkänt 121 visumansökningar från Afghanistan.

- Jag tror att jag kommer att yrka på ett fängelsestraff, säger kammaråklagare Arne Fors.

Den misstänkte mannens advokat Thomas Bodström tillbakavisar givetvis anklagelserna. Thomas Bodström har dock varit "justitieminister" för Socialdemokraterna.

Tidigare har bland andra en utländsk UD-kvinna dömts till villkorlig dom för tjänstefel efter att ha sålt bluffvisum. Innan hade kvinnan dömts för medhjälp till människohandel i Nederländerna.

 
LÄS MER
 

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.