TERRORISM
 

Google försöker stjäla valet

"Ska flytta 10 procent av rösterna" Google försöker just nu manipulera väljarna i USA att rösta mot sina egna intressen.

Under den förra valrörelsen 2016 flyttade Google 1-2 procent av röstarna från Republikanerna till "Demokraterna" genom att manipulera sökresultaten. I år menar experter att målet är att flytta 10 procent av rösterna.

Manipulationen av valresultatet går dels till så att Google censurerar sökresultat som kan komma att gynna det Republikanska partiet i valen. Men också genom att välja ut och fylla sökresultaten med hyllningsartiklar för "Demokraterna" och hatartiklar mot Republikanerna.

En tredje metod Google använder sig av är att vinkla söktipsen som dyker upp i sökrutan, så att de inte längre speglar vad vanligt folk söker på.

Nu avslöjar Breitbart att en ny uppdatering av Googles programvara i Maj ledde tilll en extrem censur av Republikanska nyhetsmedier:

Enligt det nya avslöjandet har Google censurerat Breitbarts sökbarhet med 99,7 procent sedan förra valet.

I Sverige sker censuren mer öppet. Regeringen ringer till Google och Facebook och säger åt dem att censurera kritiska åsikter. I gengäld får de utländska storföretagen miljarder i form av skattepengar och rabatter på elpriset till sina serverhallar.

Hjälpen med att censurera oppositionen i Sverige är dock bara en bonus. Vad man egentligen betalar för är möjligheten att kontrollera (och avlyssna) linan till de utländska IT-företagens svenska serverhallar.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.