MEMER
 

Journalister är aktivister

Ny sanning etablerad Efter åratal av politisk teknologi utarbetad av experter är det nu mainstream att kalla "journalister" aktivister.

På samma dag började plötsligt vänsterjournalister över hela världen att kalla alternativmedia för "fake news". Den nya memen slog dock tillbaka då exemplen på deras egna medvetet vinklade och vilseledande nyhetsartiklar omedelbart hopade sig.

Efter Donald Trumps lyckade presidentvalskampanj 2016 har "fake news" istället blivit synonymt med CNN och etablissemangsmedier i stort.

År 2015 skrev Årets svensk Jens Ganman en artikel i MittMedia-klonen LT med rubriken "Har vi journalister eller aktivister?". De senaste åren har Ganman själv flera gånger svarat på frågan: Journalister är (ofta) aktivister.

- På framförallt ÖP och P4 Jämtland finns det journalister (eg. aktivister) som ser som sin oantastliga uppgift att med jämna mellanrum påminna allmänheten om Den Rätta Värdegrunden, skriver Jens Ganman på sin blogg.

Ganman citerar även Noam Chomsky:

"Such people ought to be referred to as “Commissars” – for that is what their essential function is – to set up and maintain a system of doctrines and beliefs which will undermine independent thought..."

"På Östersundsposten stämmer Chomskys analys till hundra procent."

Journalister ÄR aktivister

Memen "Journalister är aktivister" har nu blivit mainstream. Bland annat används den av USA:s regering.

USA:s president: "Mediaföretagen sysslar inte med journalistik, de är en politisk lobbyorganisation med enbart en politisk agenda."

Donald Trump vann valet genom att säga sanningen om "journalister".

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.