TERRORISM
 

Polisen attackerade Antifa/BLM i Seattle

"Armed and dangerous" Enligt Polisen är Antifa/BLM "kopplade till skjutningar, mord, rån, överfall och andra våldsbrott". Därför upplöses nu vänsterns ockupation av centrala Seattle.

Terrororganisationen Antifa och den rasistiska våldsbejakande organisationen Black Lives Matters (BLM) har körts ut ur centrala Seattle, och den nya kommunen CHAZ/CHOP (Capitol Hill Autonomous Zone/Capitol Hill Organized Protest) har återtagits.

Att poliskåren nu tillåts att göra sitt jobb igen kopplas av många till att vänsterextremisterna, inklusive den kvinnliga borgmästaren, har börjat att bråka inbördes.

Bild: Faksimil

Borgmästaren Jenny Durkan försvarar vänstervåldet.

Seattles vänsterborgmästare Jenny Durkan körde först ut Polisen ur det av vänsterterrorister ockuperade området i centrala Seattle. Hennes förhoppning var att president Trump skulle använda våld för att få stopp på olagligheterna, vilket i media skulle vinklas som att det var Trump som var boven.

Bild: Faksimil

Vänstervåldet kommer hem till Jenny Durkan.

Donald Trump använde dock en taoistisk kampmetod, och lät vänstern förgöra sig själva. De kvinnliga vänsterledarna blandade snart ihop yttre och inre strategier, och blev osams efter att ockupanterna gjort ett hotfullt hembesök hos borgmästaren.

Bild: Faksimil

Jenny Durkan beordrar Polisen att attackera Antifa/BLM:s ockupation i Seattle.

Av någon anledning ledde vänsterns terrorstyre i Seattle till problem, mest för vänstern själva. Borgmästaren Jenny Durkan var naiv och såg det inte komma.

Tre timmar reportage om hur Seattle Police Department attackerar vänsterextremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.