TERRORISM
 

Facebook-anställda är politiska aktivister som censurerar

Hemliga inspelningar avslöjar Project Veritas har publicerat ljudinspelningar som visar att Facebook försöker att påverka presidentvalet genom att censurera och förfölja människor som stödjer USA:s regering.

Facebook har i praktiken kuppats av vänsterextremister, som aktivt försöker att censurera så många medborgare som möjligt som uttrycker åsikter vänsterextremisterna inte gillar.

Hemliga inspelningar som Project Veritas publicerat visar att anställda på Facebook ägnar sig åt systematisk och godtycklig politisk censur. De flesta anställda på företaget stödjer öppet våldsbejakande extremism, censur av oliktänkande och rashat.

- För mig är censur på nätet ett av de största problem vi står inför, säger visselblåsaren Zach McElroy.

Målet för vänsterextremisterna är bland annat att påverka USA:s presidentval i höst.

På nätet är upprördheten stor över Project Veritas avslöjanden.

- Verkar som om alla de stora sociala plattformarna inklusive Facebook har anställt Antifa galningar, kommenterar en svensk medborgare nyheten.

IT-jättar kan styckas upp eller förstatligas

Facebooks ägare Mark Zuckerberg är i en svår situation. Om han inte går med på att censurera republikanska väljare hotar "demokraterna" att ta ifrån honom hans företag och stycka upp det i mindre delar. Men om han låter censuren fortsätta väntar hårdare lagar mot hela IT-sektorn, lagar som stiftas av republikanerna i syfte att försvara yttrandefriheten på nätet.

Sveriges Socialdemokratiska regering skänker hundratals miljoner skattekronor till utländska IT-jättar som Facebook, Google, Microsoft och Amazon. Utöver det direkta "stödet" sponsrar staten flera av IT-jättarna via annonsering. Annonseringen är oftast till synes frikopplad ifrån ekonomiska motiv och syftar egentligen till att skapa påtryckningsmedel.

Som tack för pengarna kräver Socialdemokraterna direkta kommunikationslinjer med IT-företagen så att partiet inom några timmar kan censurera besvärande åsikter på sociala medier.

Upplägget har uppbackning av maktgrupper bakom bland andra Ericsson, som är världsledande experter på IT-kommunikation. Genom att lägga serverhallarna i Sverige, och själva bygga linorna som går till och från serverhallarna, kan kommunikationen avlyssnas relativt problemfritt.

Både kinesiska kommunistpartiets Huawei och Bilderberg-kopplade Ericsson är under utredning, och USA har hotat att förstatliga Ericsson om inte företaget slutar vara ett säkerhetshot.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.