TERRORISM
 

DN får kritik för kampanj mot rättsväsendet

"Rasism mot vita är inte rasism" DN möts av massiv kritik för sin rasistiska kampanj mot rättsväsendet och mot svenskar med vit hudfärg.

I den vänsterextrema våldsrörelsens BLM:s anda har Dagens Nyheter (DN) skapat en kampanj mot rättsväsendet, till stöd för en utländsk kvinna som dömts för att ha bitit en ordningsvakt.

DN försöker i sin artikel lura sina naiva läsare genom att kalla den för misshandel dömda etiopiska kvinnan för "Freja". Kvinnan var vid gripandet delvis iklädd militärkläder.

- Har jag förstått det hela rätt, @dagensnyheter gör en artikel om en kriminell som uppmärksammas av ett gäng som tycker att straffet är orättvist, kommenterar en medborgare på sociala medier.

Dessutom undanhåller DN för sina läsare att den utländska kvinnan även anklagas för misshandel av två små barn.

På sociala medier är många medborgare arga över DN:s oärliga påverkanskampanj:

- Helt rätt i tiden, dvs skit i om personen är en dömd brottsling, har man rätt färg eller värdegrund går det före allt. En ny värld.

- Vad gjorde hon med barnen på Gullmarsplan kl. 02 på natten och var det en slump att vittnet var rasaktivist?

- Hon hade en inkomst på 540 000:- år 2018, sannolikt för fosterbarn och annat liknande skattefinansierat, och befinner sig med dessa vid Gullmarsplan 03:30 :confused:

- Det är som vanligt @TNKVRT som startar sånt här och medvetet lurar sina unga följare utan att över huvud taget läsa domar eller bry sig om fakta i frågan. Det som passar agendan det ska förmedlas till varje pris.

TNKVRT är den vietnamesiske vänsterextremisten Danny Lams Instagramkonto. Cirkeln sluts genom att Lams opinionsbildning sponsras med pengar från Bonnier, via dess påverkansoperation "Teskedsorden".

Teskedsordens generalsekreterare Lovisa Fhager Havdelin kampanjade i våras mot vita svenskar genom en debattartikel i Aftonbladet med rubriken "Rasism mot vita finns inte i Sverige". Propagandan var en del i debatten om förnedringsrån.

Fhager skriver i debattartikeln:

"Vita kan också utsättas för handlingar och fördomar baserade på sin ljusa hudfärg. Men det är inte rasism."

Efter att med finansiering av Bonnierpressen ha skapat en egen definition av begreppet rasism använder sedan Teskedsorden systematiskt begreppet för att misstänkliggöra och hetsa specifikt mot medborgare med vit hudfärg.

I sin artikel sprider Fhager dessutom andra vänsterextrema begrepp som hetsar mot människor i Sverige med just vit hudfärg, som exempelvis "White Fragility".

Det nedsättande hatbegreppet "White Fragilty" är särskilt ondskefullt och hetsar specifikt mot vita människor som inte vill identifiera sig som rasister och straffa sig själva på grund av vad någon annan med samma hudfärg har gjort eller sagt.

Enligt Bonniers vänsterextrema påverkansoperation "Teskedsorden" är alla vita i Sverige (som inte skyddas av lagstiftade minoritetsprivilegier) rasister och måste förmås till att hata sig själva och varandra.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.