TERRORISM
 

BLM spränger hemlösa

Skrattar under terrorattacken En videofilm från BLM:s "protester" i New York visar hur en hemlös person sprängs i en terrorattack.

I Seattle som styrs av extremister från "Demokratiska partiet" har vänsterdemonstranter precis upprättat en apartheid zon, där bara svarta får vistas. Enligt rapporter råder full laglöshet på grund av att kommunpolitikerna står på anarkisternas sida.

I New York har den vänsterextrema våldsbejakande organisationen Black Lives Matters (BLM) nu börjat spränga hemlösa, för att de tycker det är roligt.

Videofilmen postades först av den berömde skådespelaren James Woods. Av bilderna att döma verkar terrorattacken ha skett på Manhattan mellan Central Park och Rockefeller University.

Terrorattacken kommer samtidigt som USA arbetar med att terrorklassa den våldsbejakande Antifa-rörelsen.

"BLM är ett bedrägeri", kommenterar en amerikan videon, och länkar till en bild som visar att svarta i USA främst drabbas av våld från andra svarta.

Andra kopplar videon till hur europeiska länder håller på att förändras till det sämre på grund av politikernas ansvarslösa politik.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.