CORONA-ANARKIN
 

Expressen publicerar falska nyheter om Trump

"Gissa vilken bild Expressen valde?" Expressen lurar idag sina läsare genom medvetet missvisande bilder ifrån president Trumps valmöte i Tulsa.

Expressen och de flesta andra av västvärldens medier publicerar idag falska nyheter om president Donald Trumps valmöte i Tulsa.

Journalisterna på Expressen använder det gamla tricket med att visa foton som visar mötesdeltagarnas antal flera timmar innan mötet startat, för att få det att se ut som att nästan ingen dök upp på mötet.

För att inte sabotera sina egna bluffbilder väljer Expressen att utelämna ifrån sin artikel hur många som verkligen deltog på Trumps valmöte.

Expressen har även kopierat fake news-kungen CNN:s påhitt om att "Trumps valmöte kapades av ungdomar på Tiktok". Detta är väldigt långt ifrån sanningen. Att vänsterextremister förbokat omkring 1 miljon gratisbiljetter och sedan inte dykt upp på mötet påverkar inte det verkliga antalet mötesdeltagare.

Den verkliga anledningen till att valmötet inte blev lika välfyllt som Trumps valmöten 2016 är givetvis social distansiering på grund av Coronavirusepidemin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.