CAPITOL HILL AUTONOMOUS ZONE
 

CHAZ är den nya Pariskommunen

Svart krigsherre bestämmer Under mottot "en snutfri zon" har Antifa, BLM och en lokal krigsherre tagit över centrala Seattle.

Terrororganisationen Antifa har tillsammans med BLM (Black Lives Matters) ockuperat sex kvarter i den av vänsterextremister styrda staden Seattle i delstaten Washington i USA. Ockupanterna har utropat ett eget land de kallar CHAZ - Capitol Hill Autonomous Zone.

Det nya landets valspråk är "en snutfri zon".

Ockupationen är en riktig ockupation på så vis att ockupanterna har militära automatvapen och har jagat iväg Seattles poliskår från sin polisstation i området.

Men ockupationen har möjliggjorts eftersom den har stöd av den politiska ledningen i vad som motsvaras i Sverige av kommun och region. Och det är den lokala politiska makten som egentligen har kört iväg Polisen från området.

Seattles vänsterborgmästare har gått så långt som att säga att det inte är olagligt att med våld ta över polisstationer, men att det vore olagligt om President Trump tar tillbaka polisstationen med våld. Enligt den kvinnliga borgmästaren Jenny Durkan är den olagliga ockupationen av området "ett party".

Polischefen i staden, en svart kvinna, håller inte med.

President Trump har hotat att återta staden från terroristerna.

CHAZ kan bli ett nytt Waco.

CHAZ kan liknas vid Pariskommunen 1871, som varade ett par månader tills armén stormade staden. En skillnad mot denna är dock att vänsterterroristerna i Seattle inte organiserar sig demokratiskt. Istället kontrolleras zonen främst av en svart rappare, som fungerar som lokal krigsherre.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.