CORONA-ANARKIN
 

Medias falska nyheter dödade tusentals svenskar

"Munskydd sprider Coronaviruset" När nu forskningen bevisat vad alla som kan tänka själva förstått redan från början är det dags att publicera artikeln som sammanställer medias falska nyheter om munskydd.

Foto: Pixabay

Regeringens presstöd till fake news media är livsfarligt.

Nu bevisar forskningen att ledande svenska medier publicerat falska nyheter om munskydd. Givetvis har detta gjorts i politiskt syfte, för att stödja S-regeringen.

"Forskning: Avstånd och ansiktsskydd minskar smittrisken"

"Minst en meters avstånd, munskydd och även ögonskydd minskar risken att smittas av covid-19. Det slås fast i den största forskningsöversikten hittills av smittrisker och coronaviruset", erkänner plötsligt Sveriges Radio på sin sajt.

Även WHO och Polisen rekommenderar nu att munskydd används, exempelvis i affärer och i tunnelbanor.

Därför är det viktigt att påminna om den desinformationskampanj som bedrevs av S-regeringen och Folkhälsomyndigheten i våras. Och som fördes vidare helhjärtat av i stort sett hela Sveriges mediaetablissemang.

Eftersom den organiserade desinformationskampanjen mot munskydd var uppenbart falsk, och eftersom det var uppenbart att många människor skulle dö delvis på grund av de falska nyheterna, tog Fjällsjö Nyheter redan i början av April månad skärmdumpar för att användas vid ett senare tillfälle.

Bild: Faksimil

SVT lurade som vanligt sina naiva läsare och påstod att "munskydd inte ger något skydd". Men varför kallar man det då "munskydd"?

Bild: Faksimil

Ansiktsskydd "minskar inte risken", ljög SvD ihop. Tänk vad pengar alla dessa "experter" har tjänat på att ljuga dag ut och dag in.

Bild: Faksimil

"Munskydd är verkningslösa" lurades Expressen, som tog bedrägeriet ett steg längre genom att påstå att näsan var ett bra skydd mot virus. Tänk efter noga om du någon gång i ditt liv haft symtom på virus i näsan?

Bild: Faksimil

Aftonbladet försöker bräcka Expressens galna lögner genom att fräckt påstå att "Munskydden hjälper inte, tvärtom sprider de smittan".

Om Sverige hade styrts som Kina eller Ryssland hade sannolikt de fyra kvinnliga journalisterna som skrev under de falska nyheterna fått sparken för länge sedan. Och de manliga journalisterna hade nog också fått sparken eftersom de inte vågade säga emot de uppenbara och samhällsfarliga lögnerna.

På grund av coronaskandalen kräver nu Sverigedemokraterna att statsepidemiolog Anders Tegnell avgår.

Så trött och orkeslöst och minst tre månader för sent! Det här är rätt tillfälle att kräva att presstödet ska avskaffas och SVT läggas ned.

Defund Fake News

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.