TERRORISM
 

Knäböjningarna är förnedringsvåld

"Hela Sverige hatar Polisen!" Våldsamma demonstranter som skriker "Hela Sverige hatar Polisen!" och "Ner på knä" utsätter sina offer för en typ av förnedringsvåld.

Påhejade av journalister startar kriminella demonstranter våldsamt upplopp, omringar polis som ska upplösa demonstrationen, och skriker "Hela Sverige hatar Polisen!" och "Ner på knä".

Kuvade av sina chefer ställer sig poliserna på knä, i påstådd sympati med demonstranternas vänsterextrema paroller. Poliserna håller upp rasistiska skyltar som anklagar oskyldiga människor för påhittade brott, bara för att de anklagade har vit hudfärg.

Demonstranterna jublar. De har vunnit! De hyllar poliserna som underkastat sig. En stund senare kastas det sten igen. "Hela Sverige hatar Polisen!"

När polismännen ställer sig på knä är det en typ av förnedringsvåld.

Det är samma psykologiska mekanism och samma typ av förövare.

Det som sker är exakt samma grej som när den här typen av medborgare rånar ungdomar och pissar dem i ansiktet. Samma förövare. Samma offer.

Båda sidorna hjärntvättade till sina roller av staten. Men också noga utvalda.

Om impulsen ytterst är att bemöta hatet genom att ställa sig på knä och gråta, som den kvinnliga polisen i Stockholm. Eller genom att skjuta en demonstrant i magen, som den manliga polisen gjorde under Göteborgskravallerna. Det är en hormonell fråga.

I förväg mätbar. I förväg planerad.

Av människor som inte är naiva, och som såg det komma.

Situationen som skapats är objektivt sett ohållbar.

Det är så enkelt att om inte poliserna klarar detta kommer andra per mekanik att ta över.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.