TERRORISM
 

Antifa terrorstämplas

Journalister stödjer våldsrörelsen När Antifa nu terrorstämplas i USA kan många svenska socialdemokrater och journalister få svårt att få tillstånd att resa in i landet.

Den vänsterextrema våldsbejakande rörelsen Antifascistisk Aktion (idag ofta förkorat till Antifa eller AFA) ska terrorklassas, meddelar USA:s nationalistiske president Donald Trump.

Att beskedet kommer just nu hänger antagligen samman med det massiva gatuvåld som Black Lives Matter och Antifa utsätter amerikanska storstäder för, och som gjort att nationalgardet satts in för att bekämpa våldet.

"I flera stora amerikanska städer har tiotusentals människor trotsat utegångsförbuden, som införts för att stoppa den senaste veckans kravaller, upplopp och plundringar", skriver SvD.

I USA har vänsterkanalen CNN gjort hyllningsreportage till de våldsbejakande extremister som plundrar affärer och misshandlar oskyldiga förbipasserande.

- Upplopp är en del av de här landets marsch mot utveckling, skriver Demokratiska partiet på Twitter.

Idéhistoriskt grundades Antifa (Antifaschistische Aktion/AFA) av det tyska kommunistpartiet. På 30-talet hade alla stora partier i Tyskland sin egen våldsbejakande terrororganisation som skulle skydda de egna mötena och störa andras. Socialdemokraterna hade Järnfronten, de konservativa hade Stålhjälmen, Hitlers NSDAP hade Stormavdelningen (SA), och kommunistpartiet hade Röda Frontkämpeförbundet och Antifascistisk Aktion.

Idag stöds Antifa av många journalister och socialdemokrater, bland andra SVT-journalister i Norrland och Socialdemokratiska partiet i Tyskland.

Situationen visar på hur dåligt utbildade medborgarna blivit av vänsterlärarna i skolan. Socialdemokraterna och Järnfronten var nämligen historiska motståndare till just Antifascistisk Aktion.

Järnfronten följde ideologin som kallas "de tre pilarna", vilket betydde att de var emot monarkin (vilket inkluderar konservatism och kristendom), nationalsocialism och kommunism. Istället var man för socialism och liberalism.

Antifascistisk Aktion å andra sidan följde Stalins lära och såg därför Socialdemokraterna som fascister och Järnfronten som en "social-fascistisk terrororganisation". Kommunistpartiet ansåg att arbetsgivarklassen sponsrade hårda fascister som Hitler och Mussolini (piskan) och mjuka fascister som Socialdemokraterna (moroten), men att allt gick ut på att arbetsgivarna skulle behålla sin makt över arbetarklassen.

Idag kan man säga att Antifascistisk Aktion/Antifa/AFA i princip blivit det nya namnet för Järnfronten. Ett exempel på det är hur den socialdemokratiska knutna näven används betydligt oftare än hammaren och skäran, och hur de tre pilarna numera används i Antifa:s reklam.

Ett ytterligare exempel är hur den socialdemokratiska globalisteliten blivit Antifas reklamansikten:

"Greta Thunberg supporterar AntiFa. Eller AFA som de kallas i svensk debatt och hos Säpo, som klassat dem som en av de terrorgrupper de har koll på, ihop med islamister och nazister. För tröjan Thunberg har på sig på Instagram är en tröja som säljs till stöd för AFA", skriver den borgerliga opinionsbildaren Rebecca Weidmo Uvell.

I New York har stadens borgmästares dotter gripits av Polisen. Enligt borgmästaren Bill de Blasio är han "mycket stolt" över att dottern deltagit i "protesterna". Att han själv styr samhället som enligt demonstranterna är så hemskt verkar ha undgått både honom och dottern.

Att borgmästaren Bill de Blasio är gift med en sju år äldre afrikansk kvinna som skrivit en bok som heter "Jag är lesbisk" gör att man förstår väldigt väl vilken sorts politik han står för.

Samtidigt har guvernören i delstaten New York Andrew Cuomo hotat med att avsätta staden New Yorks borgmästare för att han inte stoppar det politiska gatuvåldet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.