CORONA-ANARKIN
 

Äldreboende försökte döda coronasjuk pensionär

"Systematisk avlivning av äldre" En anhörig har lyckats rädda sin coronasjuka pappa efter att ha upptäckt att kommunen "försökte ta livet av honom" med injektioner och svält.

Sigtuna kommuns äldreboende Ärlinghem försökte nyligen döda 81-årige Jan. Anledningen var att han smittats med Coronaviruset.

På Ärlinghems hemsida skriver kommunen, lite stappligt:

"Vi arbetar med personcentrerad vård och omsorg. Där vi tar tillvara individens egna resurser och önskemål. Vårt arbete präglas av kommunens värdegrund. Invånaren först, Kvalitet i fokus, Allas lika värde."

Men när 81-årige Jan drabbades av Corona fick han inte bli inlagd på sjukhus. Han fick inte ens träffa en läkare. Värdegrunden visade sig vara en bluff.

Istället ordinerade en läkare morfin, som försvårar andningen och är till för att underlätta och förkorta dödskampen.

Utan att få träffa en läkare påstods Jan vara döende och injicerades med morfin istället för att få sjukhusvård, syrgas, vätska och näring.

Men till skillnad från hundratals andra pensionärer i Sverige som dödats på detta vis klarade sig Jan. Sonen Thomas lyckades rädda sin far genom att gå ut i media och berätta om hur kommunen dödar gamla och sjuka:

- Pappa var alldeles borta av morfin. Det var först när jag kontaktat media och alla ansvariga som pappa istället sattes på dropp och fick sina vanliga mediciner, som blodförtunnande, genom injektion. Ganska omgående repade han sig och i dag är han frisk.

- Att inte ge basal understödjande behandling för äldre som drabbas hårt av corona – men istället morfin – det är klart att de dör då. Personligen tycker jag att det är aktiv dödshjälp. Hade det inte varit för oss anhöriga hade de tagit livet av farsan.

Dagens Nyheter är kritisk mot den svenska coronapolitiken, sannolikt eftersom man upplever den vara hednisk. Dödandet av gamla på svenska äldreboenden liknar den kulturtypiskt nordiska Ättestupan, där åldringar kastar sig eller blir kastade mot sin död utför ett brant stup.

"Flera anhöriga DN talat med är kritiska mot att äldre inte behandlas mot covid-19, utan ges palliativ vård direkt – utan att få träffa läkare."

"När sonen till covidsjuka Jan, 81, krävde att han skulle få näring istället för morfin tillfrisknade han snabbt", skriver DN.

"Att rutinmässigt ge äldre med lunginfektion andningshämmande läkemedel, är aktiv dödshjälp, för att inte säga något värre", berättar Geriatrikprofessor Yngve Gustafson i en annan DN-artikel.

Samnytt skriver att fallet "ligger i linje med tidigare vittnesmål om vanvård och systematisk avlivning av äldre på svenska äldreboenden. Det har bland annat framkommit att de äldre som bedöms vara döende av boendepersonalen hålls utan mat och vatten för att påskynda döendet."

Sigtuna kommun är hårt drabbat av nedskärningar, bland annat inom äldreomsorgen. De flesta som bor i kommunen har invandrarbakgrund.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.