EXTREMA SVT
 

Sveriges Radio använder lögner som arbetsmetod

"Allt visar sig vara lögn" Sveriges Radio skriver på sin hemsida att de "sätter trovärdigheten främst". Men samtidigt använder deras journalister regelmässigt lögner som arbetsmetod, i sitt arbete som mest verkar gå ut på att granska oppositionen.

Sveriges Radios prisade journalist Josephine Freje Simonsson har på en ljudinspelning avslöjats med att ljuga som arbetsmetod.

"Gräv-Josse" som hon kallas i de egna leden har tidigare tilldelats politiskt typade priser som Stockholm Prides Regnbågspris och Advokatsamfundets journalistpris, och har även suttit i styrelsen för Föreningen Grävande Journalister.

Lögnmetoden "Gräv-Josse" använt sig av är klassisk och används regelmässigt av i stort sett alla journalister som betalas för att utföra dessa smutsiga och antidemokratiska uppdrag. Speciellt så av "journalister" i Sverige som i princip alla är statligt beroende och därför ytterst är anställda för att granska oppositionen till S-regeringen:

1) Det bestäms på redaktionen att ett "granskande" (hetsande) reportage ska göras mot oppositionen.

2) Journalisten tar kontakt med en representant för oppositionen, och ljuger för denne och påstår att den fientliga mediatjänst journalisten får sin lön av är genuint intresserade av att göra oppositionella röster hörda. För demokratins skull.

3) Journalisten frågar ut oppositionens representant i timmar om sin verksamhet, tills dess att journalisten kan rycka lös en mening från sitt sammanhang och vinkla denna politiskt till regeringens fördel.

I Sveriges Radio-journalisten Josephine Freje Simonssons fall inleder hon förutsägbart kontakten med att ljuga och påstår att hon fått i uppdrag att göra ett informativt program om Swebbtv för SR Medierna, där poängen är att samtala "med" Swebbtv och inte "om" Swebbtv.

Sedan gör Sveriges Radio givetvis tvärtom, och resultatet blir ett hetsreportage där lyssnarna varnas för Swebbtv och kontentan blir att istället lita på socialdemokratiska Sveriges Radio.

Utbildningsprogram om hur regeringstrogna journalister beter sig.

Som förväntat enligt PM:et ovan blev resultatet av medverkan i Sveriges Radio "fragment förvanskade till en obegriplig röra kryddad med påståenden som ska sänka trovärdigheten".

"Allt som SR Mediernas journalist säger i samtalet visar sig vara lögn från början till slut. Den fråga man måste ställa sig är hur Sveriges Radio kan kalla detta för trovärdig journalistik."

"Uppenbart går SR Medierna makthavarnas ärenden. De försöker svärta ner", kommenterar Swebbtv.

Journalister påstår regelmässigt att deras uppgift är "att granska makthavarna". Men i Sverige är uppgiften snarare att granska oppositionen.

"Pressen i dag är en armé med noggrant organiserade vapen, journalisterna dess officerare, läsarna dess soldater. Läsaren varken vet eller är tänkt att veta de syften som han används för och vilken roll han ska spela", skrev filosofen Oswald Spengler redan 1918 i boken Västerlandets undergång.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.