EXTREMA SVT
 

Sveriges Radio använder lögner som arbetsmetod

"Allt visar sig vara lögn" Sveriges Radio skriver på sin hemsida att de "sätter trovärdigheten främst". Men samtidigt använder deras journalister regelmässigt lögner som arbetsmetod, i sitt arbete som mest verkar gå ut på att granska oppositionen.

Sveriges Radios prisade journalist Josephine Freje Simonsson har på en ljudinspelning avslöjats med att ljuga som arbetsmetod.

"Gräv-Josse" som hon kallas i de egna leden har tidigare tilldelats politiskt typade priser som Stockholm Prides Regnbågspris och Advokatsamfundets journalistpris, och har även suttit i styrelsen för Föreningen Grävande Journalister.

Lögnmetoden "Gräv-Josse" använt sig av är klassisk och används regelmässigt av i stort sett alla journalister som betalas för att utföra dessa smutsiga och antidemokratiska uppdrag. Speciellt så av "journalister" i Sverige som i princip alla är statligt beroende och därför ytterst är anställda för att granska oppositionen till S-regeringen:

1) Det bestäms på redaktionen att ett "granskande" (hetsande) reportage ska göras mot oppositionen.

2) Journalisten tar kontakt med en representant för oppositionen, och ljuger för denne och påstår att den fientliga mediatjänst journalisten får sin lön av är genuint intresserade av att göra oppositionella röster hörda. För demokratins skull.

3) Journalisten frågar ut oppositionens representant i timmar om sin verksamhet, tills dess att journalisten kan rycka lös en mening från sitt sammanhang och vinkla denna politiskt till regeringens fördel.

I Sveriges Radio-journalisten Josephine Freje Simonssons fall inleder hon förutsägbart kontakten med att ljuga och påstår att hon fått i uppdrag att göra ett informativt program om Swebbtv för SR Medierna, där poängen är att samtala "med" Swebbtv och inte "om" Swebbtv.

Sedan gör Sveriges Radio givetvis tvärtom, och resultatet blir ett hetsreportage där lyssnarna varnas för Swebbtv och kontentan blir att istället lita på socialdemokratiska Sveriges Radio.

Utbildningsprogram om hur regeringstrogna journalister beter sig.

Som förväntat enligt PM:et ovan blev resultatet av medverkan i Sveriges Radio "fragment förvanskade till en obegriplig röra kryddad med påståenden som ska sänka trovärdigheten".

"Allt som SR Mediernas journalist säger i samtalet visar sig vara lögn från början till slut. Den fråga man måste ställa sig är hur Sveriges Radio kan kalla detta för trovärdig journalistik."

"Uppenbart går SR Medierna makthavarnas ärenden. De försöker svärta ner", kommenterar Swebbtv.

Journalister påstår regelmässigt att deras uppgift är "att granska makthavarna". Men i Sverige är uppgiften snarare att granska oppositionen.

"Pressen i dag är en armé med noggrant organiserade vapen, journalisterna dess officerare, läsarna dess soldater. Läsaren varken vet eller är tänkt att veta de syften som han används för och vilken roll han ska spela", skrev filosofen Oswald Spengler redan 1918 i boken Västerlandets undergång.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.