CORONA-ANARKIN
 

Sverige har flest coronadöda i hela världen

(S) ökar 10 procent Den senaste veckan har fler människor dött av Coronaviruset i Sverige än i något annat land i hela världen. Samtidigt ökar S-regeringen sitt stöd med tio procent.

Bild: Pixabay/Fjällsjö Nyheter

Sverige slår världsrekord i coronadödade.

Sverige har just nu flest coronadödade i hela världen, jämfört med folkmängden.

"Det har gjort att Sverige på torsdagen för första gången toppade listan över flest registrerade dagliga dödsfall per miljon invånare, sett som ett genomsnitt över den senaste sjudagarsperioden", berättar Dagens Nyheter.

Samtidigt som den svenska coronakatastrofen fortsätter skörda hundratals offer om dagen i Sverige börjar många länder nu öppna upp sina tidigare stängda samhällen.

Den världsunika svenska coronastrategin har dödat nästan 3 700 svenskar, varav hälften är stockholmare.

Jämförelsevis har 293 människor dött i Finland, ett land där myndigheterna är noggrannare med tester och har låtit bli att destruera sitt militära beredskapslager. De baltiska länderna har sammanlagt färre dödsfall totalt än vad Sverige har på en enda dag.

Totalt i hela världen har drygt 300 000 människor dött av Coronaviruset, varav hälften i Europa.

Samtidigt visar en opinionsundersökning från Demoskop att väljarna är mycket nöjda med den svenska coronapolitiken, trots att fler svenskar dör än i något annat land.

Undersökningen visar att Sverigedemokraterna tappat sin roll som Sveriges största parti och återigen blivit trea efter Moderaterna, ett fall från 23 till 16 procent.

- Under den nuvarande krisen har Moderaterna stärkt rollen som oppositionsledare och fått stor uppmärksamhet. Partiet framstår som alternativet till Socialdemokraterna i den ekonomiska politiken med fokus på att rädda de svenska företagen, säger opinionsinstitutet Skops Örjan Hultåker i en kommentar.

Samtidigt ökar Socialdemokraterna hela tio procent från 23 till 33 procent.

Förklaringen ligger sannolikt i att svenskar prioriterar sin privatekonomi över allt annat. En omständighet som tyder på detta är att svenskar helt slutat att bry sig om klimatet, vilket gjort att Miljöpartiet kraschat till ynka 2,6 procent.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.