MORD I SKOLAN
 

SVT publicerar falsk nyhet om gymnasiemordet i Härnösand

Kallar mordet på Tommie för "misshandel" Den notoriske SVT-journalisten Patric Sellén har publicerat ytterligare en falsk nyhet som förvränger verkligheten till S-regeringens fördel.

I helgen mördades en gymnasielev på Härnösands gymnasiums elevhem i samband med att han försökte stoppa en våldtäkt.

Den nu häktade misstänkte mördaren är en utländsk tidigare dömd sexualförbrytare som förutom mordet även är misstänkt för två våldtäkter mot en ung kvinna och grov misshandel mot en tredje person.

Men när statligt beroende SVT rapporterar om fallet mörkas den starka kopplingen mellan mordet och S-regeringens migrationspolitik, och dessutom utmålas nu mordet som "en misshandel".

"Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled", skriver SVT:s vänsterextreme "journalist" Patric Sellén.

Men någon misshandel var det inte frågan om i den mördade gymnasieelevens fall. Det var ett mord, och den misstänkte sudanesiske medborgaren är misstänkt för just mord, alltså ett medvetet dödande av gymnasieeleven.

Om Patric Selléns påstående om "misshandel" hade varit korrekt hade inte den misstänkte gärningsmannen häktats för mord, utan för dråp eller för grovt vållande till annans död.

Knivhugger man någon i bröstet är det fråga om ett mordförsök. Det framstår därför som uppenbart att Patric Sellén återigen missbrukar sitt arbete som SVT-journalist för att lura människor att fortsätta rösta på S-regeringen.

Dessutom beskriver Patric Sellén felaktigt den mördade gymnasieeleven som "en man i 20-årsåldern", istället för det korrekta "en tonårig gymnasieelev".

En delförklaring till att socialdemokratiskt beroende SVT i just det här fallet väljer att förmildra brottet mord, och istället kalla det "misshandel", kan finnas i nedanstående video.

46:00 kan den mördade gymnasieleven Tommie ses tala med Gustav Kasselstrand på AfS:s valmöte i Tommies hemstad Bollnäs.

Patric Sellén hittade på falsk nyhet om "nazistparti från södra Sverige"

Det var den vänsterextreme SVT-jornalisten Patric Sellén som mitt under valrörelsen 2018 skrev flera falska nyheter om ett påhittat "nazistparti från södra Sverige" som felaktigt påstods ha attackerat Liberalernas valarbetare.

I verkligheten var det två medlemmar i den Wallenberg-kritiska lobbyorganisationen De Fria som i egenskap av privatpersoner ställt frågor till valarbetarna om Liberalernas nedskärningar på vården i Region Västernorrland.

En av valarbetarna på plats var Ingeborg Wiksten (L) som sitter i partistyrelsen och är Liberalernas gruppledare i Region Västernorrland. De Fria bedriver vanligtvis lobbyarbete för att demokratisera samhällets kontroll av penningmängden och telekominfrastrukturen och är inte direkt engagerade mot nedläggningarna av vårdavdelningar på Sollefteå sjukhus.

En av kvinnorna från Liberalerna Sundsvall började under samtalet att håna Ångermanlänningar, samtidigt som en annan av kvinnorna påstod att deras sjukhusnedläggningar skapar "jämlikhet" eftersom fler människor då får långt till vården.

Hela samtalet med Liberalerna utanför valstugan var en politisk härdsmälta, och som sådan en viktig nyhet i sig som skulle kunnat sätta stopp för L-kvinnornas politiska karriärer.

Trots att det fanns en lång film från händelsen som lagts upp på Internet och som visade att det var de liberala kvinnorna som uppförde sig aggressivt och spydigt publicerade socialdemokratiska SVT:s "journalist" Patric Sellén flera falska nyhetsartiklar om den påhittade "nazistattacken" där de två männen från De Fria felaktigt pekades ut som brottslingar.

SVT Västernorrland publicerade sedan efter valet en liknande politiskt vinklad artikel där samma Ingeborg Wiksten förklarade Liberalernas stöd till en Socialdemokratisk regering med att man ville hindra Moderaterna från att bilda en "nazistisk regering".

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.