MORD I SKOLAN
 

Skolbarn mördades av våldtäktsman i Härnösand

"Det kokar i folk" Ett skolbarn som försökte stoppa en våldstäktsman har knivhuggits till döds i Härnösand.

Polisen använde militära vapen när de under söndagen gick in i ett bidragsfinansierat boende i centrala Härnösand. Tidigt på söndagsmorgonen hade ett skolbarn som var inackorderad elev på Härnösands gymnasium knivhuggits och en tonårsflicka våldtagits två gånger samtidigt som en annan pojke misshandlats grovt.

Idag avled den knivhuggne eleven. Han gick sjöfartsutbildningen på Härnösands gymnasium.

- Våran son Tommie Lindh vart dödad i Härnösand. Dödsförklarades kl 14.26 på Karolinska intensivvårds avdelning E 5 avd 76. Stort TACK till sjukvårdspersonal i både Sundsvall och Karolinska. Vi svarar inte på några frågor på detta i familjen. Minns Tommie med glädje, skriver pappan på sociala medier.

Under söndagen anhölls en 22-årig man från Sudan för brotten försök till mord, våldtäkt och grov misshandel. Mannen är tidigare dömd i Ångermanlands tingsrätt för sexuellt ofredande mot en svensk flicka under 15 år, samt för stöld och narkotikabrott.

Givetvis har han inte utvisats eftersom regeringen vill att han stannar i Sverige och berikar makthavarna.

- Flickan lyckas larma efter fullbordad våldtäkt. Pojkvännen verkar just nu ha klarat livhanken efter stor blodförlust. Offren är i gymnasieåldern, kommenterade en Härnösandsbo tidigare.

På nätet berättar den mördade skolelevens kompisar om det Nya Sverige som media mörkar:

- Han var på en fest och då kom det någon jävla [censur] dit som försökte våldta en av hans tjejkompisar. Och när Tommie försökte gå emellan blev han knivhuggen i bröstkorgen och sedan slagen när han låg ner. Sedan fortsatte [censur] att våldta henne.

- Han dog på ett bra sätt. Han dog när han försvarade en vän, han gjorde det rätta och det är den Tommie jag känner och älskar, berättar en jämnårig kompis till den mördade eleven.

- Jag tror inte han har någon ånger över hur han fick gå. Om jag får säga det själv skulle han inte göra det på något annat sätt. Han fick det ultimata testet och han visade att han hade hjärtat på rätt plats, att han menade allt han tidigare sagt. Jag vet att Valhall välkomnar honom med öppna armar, säger en annan.

På sociala medier är många Ångermanlänningar upprörda, både över mordet och över att vänsterjournalisterna i Sundsvall mörkar all fakta om händelsen. Som exempelvis den direkta kopplingen mellan mordet på skoleleven och Socialdemokraternas politik.

- Gärningsmannen kommer inte få vad han förtjänar. Han får väl en lägenhet som vi ska betala åt honom när han friges efter några futtiga år. Det kokar i folk. Jag undrar hur länge det bara kommer koka, frågar sig en medborgare.

- Min son mår okej. Men det är såklart tråkigt att fly från Nederländerna pga invandrarproblem. Och sedan se hur samma sak händer i Sverige efter bara tio år. Hoppas Sverige ändrar politiskt riktning kommande val, säger mamman till en av den mördade pojkens kompisar.

- Vi kan tacka alla sossar som röstat på Socialdemokraterna för dessa brott, kommenterar en annan.

- Får vi inte byte av makt 2022 så kommer landet vara kört.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.