ALLA PRESIDENTENS MÄN
 

General Flynn frias - rättsprocessen läggs ned

"De övertygade honom om att han ljög" I USA har president Trump idag vunnit en stor seger i och med att General Flynn frias och brottsutredningen mot honom läggs ned. Triumfen är ett tecken på att Myndighetsvänstern i USA håller på att förlora mot den demokratiskt valda regeringen.

I vad som i många tidningar beskrivs som en "fantastisk vändning" lägger nu USA:s justitiedepartement ned rättsprocessen mot president Donald Trumps allierade och tidigare nationelle säkerhetsrådgivare General Michael Flynn.

Justitiedepartementet lägger ned rättsprocessen mot Flynn.

Beslutet förutsågs dock av Fjällsjö Nyheter i förra veckans artikel "Alla presidentens män - Justice is coming". I reportaget förklaras mer ingående hur Myndighetsvänsterns häxprocess mot General Flynn gått till.

Beskedet idag innebär att justitiedepartementet rekommenderar en federal domare att upphäva det fällande domslutet och stoppa processen, något som brukar vara en formsak.

Flynn är dömd men vad straffet är har aldrig bestämts. Istället har domen skjutits upp och hot om ett hårt straff har använts politiskt för att utpressa General Flynn att hjälpa vänstern att kuppa bort president Trump.

Amerikanska justitiedepartementet säger nu att bevis som tidigare gömts undan av åklagarsidan granskats, och att dessa dokument visar att FBI inte hade lagliga skäl att "intervjua" (eller förhöra) Trumps nationelle säkerhetsrådgivare. Därför underkänner Justititedepartementet åtalet mot Flynn, som handlade om att han lämnat felaktiga uppgifter.

"De övertygade honom om att han ljög och han gjorde något slags avtal", förklarade president Donald Trump situationen.

Flynn säger nu att anledningen till att han erkände att han ljugit trots att han inte gjort detta medvetet var att myndighetsaktivister på FBI utpressade honom och hotade att ge sig på hans son. Genom att erkänna skulle sonen skyddas.

I samband med justitiedepartementets granskning av fallet har det bevisats att bland andra FBI har infiltrerats av vänsteraktivister, vilka missbrukat sina jobb och gjort allt i sin makt för att påverka valet 2016. Syftet var att kuppa demokratin och göra Hillary Clinton till president.

Det var dessa vänsteraktivister som trots avsaknad av bevis drev utredningen mot General Flynn, vilken i sin tur under presidentvalskampanjen kopplade ihop Clintonfamiljen med pedofilringar och annan brottslighet.

Nu hoppas många av Flynns anhängare att "demonen" Hillary ska få skaka galler.

- Trump borde ge Flynn sitt jobb tillbaka så att vi kan komma åt dessa demoniska förrädare, skriver en användare på sociala medier.

General Flynn var tidigare chef för den militära säkerhetstjänsten, och många tror att militären länge bevakat korrupta politiker och Myndighetsvänstern och sitter på bevis som kan fälla många inom vänsteretablissemanget i USA.

Att Flynn nu är friad av justitiedepartementet visar på att president Trump håller på att vinna kriget mot Myndighetsvänstern, och ser ut att klara att hålla vallöftet om att "dränera träsket".

Det tyder på fyra nya år i Vita Huset, då Trump kan ta ut svängarna mer och slå hårdare mot frihetens fiender.

Trump är militärens plan för att rädda världen?

För att få en uppfattning om framtiden kan vi ta den geniala metoo-kampanjen som exempel, som gick ut på att vänsterextremister anklagade andra vänsterextremister för sexuella övergrepp.

Metoo-kampanjen riktade sig direkt mot Clintons finansiärer och supportrar, och sattes igång under andra halvan av 2017 när president Trump var som mest illa ute och politiskt isolerad efter att nästan alla av hans ursprungliga medhjälpare kuppats bort från Vita Huset.

Anklagelserna exploderade som en bomb trots att de i många fall varit kända i åratal, men hyschats ned av vänsteretablissemanget. Utan Trump som president hade stubinen inte tänts på.

Även i Sverige drabbade vänsterextremisterna samman, och bland andra EXPO och Aftonbladet decimerades:

"Tre av tidningens mest namnkunniga och profilerade medarbetare har stängts av från sina arbeten på grund av anklagelser för sexuella övergrepp, misstänkta våldtäkter och andra trakasserier. Det handlar om den tidigare politiske krönikören Fredrik Virtanen ... om den prisbelönte kriminalreportern Oisin Cantwell ... och om den tidigare krönikören och sociala medier-chefen Ehsan Fadakar. Alla tre utreds just nu för sexuella trakasserier och anklagelser om våldtäkt", skriver den tidigare SVT-journalisten Elisabet Höglund på sin blogg.

Ett annat exempel är att kort efter att president Trump officiellt förklarat krig mot vänsteretablissemangets sexhandel med barn greps Clintonfamiljens vän och allierade Jeffrey Epstein och sattes i häkte, varpå alla kamerorna plötsligt slutade att fungera, vakterna somnade, och Epstein mördade sig själv i fängelsecellen.

Trump planerar för fyra nya år. Det bästa är kvar.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.