HUND ELDADES UPP I UMEÅ
 

Nya attentat i Umeå

"Det är oförlåtligt" Många umebor drabbades idag hårt då tre brandattentat utfördes mot sammantaget tolv bilar, en kvartersgård och en hund.

För två månader sedan blev ett 50-tal umebor utsatta för ett massivt bilbrandsattentat på Mariehem i norra Umeå. Det senaste dygnet har tre nya attentat utförts i staden.

Det första larmet kom strax efter klockan ett på natten mot söndagen. Fem familjer på Ystarvägen på Ersboda norr om Mariehem drabbades då deras bilar brändes upp i ett nytt attentat. Även ett garage bredvid parkeringen förstördes.

Vid halv två kom nästa larm, denna gång på Gluntens väg på Tunnelbacken nära Ålidhem. I det nya attentatet förlorade sju umebor sina bilar.

Klockan 14.30 på söndagseftermiddagen utsattes Umeå för det tredje attentatet på samma dag. Denna gång var det en kvarterslokal på Spanngränd tillhörandes en bostadsrättförening som eldats upp.

- När vi kom fram brann det för fullt. Nu är branden släckt men vi river upp taket för att säkerställa att det inte finns några glödbränder, säger Patrik Juhlin som är inre befäl på Räddningstjänsten.

Attentatsmännen eldade upp hund

Som vanligt handlar attentaten troligen om att socialdemokratiska utanförskapare visar sitt missnöje med samhällsutvecklingen. "Lösningen" från S-regeringens sida brukar vara att ösa mer skattepengar över attentatsmännen och de grupperingar de tillhör.

I bilbrandsattentatet i natt på Ersboda dödades en elvaårig bordercollietik som hette Vera. Ägaren hade tillfälligt lämnat hunden i sin bil i samband med att hon utförde arbetsuppgifter i området som boendestödjare.

- När räddningstjänsten kom till Ystarvägen hittade man en hund avliden i en av bilarna, säger Patrik Juhlin som är inre befäl vid Räddningstjänsten.

- Det finns inga ord för dem som har gjort det här. Det är oförlåtligt, säger ägaren Amanda.

- När man vet att ens djur sitter där och brinner upp... Det är en känsla som är fruktansvärd.

- Vera och jag har varit med varandra varje dag i sju år. Hon var min bästa vän.

Regeringen har trasslat in sig i idealistiska lögner om hur världen fungerar. Attentaten i Sverige blir värre och värre tills dess att det kommer en regering som gör en riktig materialistiskt baserad analys av hur samhället och människor fungerar.

 
LÄS MER
 

►Polisen ljög om våldtäkt på skola

►Demonstration för slöjor i Umeå

►Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt

►Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja

►Våldtäktsmannen på Grubbeskolan döms till vård

►Stort attentat i Umeå

►Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå

►Nya attentat i Umeå

►Polisen: Vädret får medborgarna att elda upp varandras bilar

►70 bilar har bränts upp i Umeå

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.