MORD
 

S-politiker sköt ihjäl frun i Sollefteå

Kommunpolitiker i Norrbotten En man i Lappland som är förtroendevald för Socialdemokraterna har häktats misstänkt för mord på sin fru. I sociala medier är den nu misstänkte mördaren ett reklamansikte för Socialdemokraterna och ABF, något statsmedia hemlighåller.

En kvinna har hittades mördad i Graninge i Sollefteå kommun. En Socialdemokratisk politiker i 40-årsåldern sitter nu häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Han misstänks ha skjutit kvinnan till döds i hennes hem.

- Det är mannen som har hanterat vapnet. Han menar att det inte har skett uppsåtligen. Men jag har begärt honom häktad för mord och tingsrätten har också häktat honom för ett uppsåtligt brott, det vill säga mord, säger åklagaren Jens Göransson.

Det misstänkta mordet misstänks ha skett under natten till Torsdag. Det är bara ett av ett tiotal mord som utförts i Västernorrland den senaste tiden. Men enligt åklagaren är det här mordet "en isolerad händelse" och det är som vanligt "ingen fara för allmänheten".

SVT:s valpåverkan fördöms på nätet

På sociala medier har rapporteringen om det misstänkta mordet skapat indignation. Statlig media som är beroende av Socialdemokraterna för sin finansiering och fortsatta existens mörkar nämligen kopplingen till Socialdemokratin och migrationspolitiken:

- Oj man kan tänka sej rubrikerna om det vore en SD-politiker som mördat... Nu största möjliga tystnad...

- Ack o ve... När det äntligen kommer en raketforskare... Så skjuter han huvudet av frun.

Samtidigt som SVT mörkar Socialdemokratins mordskandal tvekar man inte att med namn och bild lyfta fram före detta SD-politiker som klandervärda. Något som tyder på att statstelevisionen sysslar med valpåverkan:

Bild: Faksimil/Granskning av Public Service

SVT:s valpåverkansjournalistik upprör oppositionella.

Den misstänkte S-politikern är iransk medborgare och har arbetat på Institutet för rymdfysik (IRF) i Kiruna. Mannen nekar till mord, men medger grovt vållande till annans död.

Som vanligt när det gäller utlänningar i Sverige som misstänks för grova brott har han tidigare figurerat i medias snyftreportage för att stödja regeringens avsvenskningspolitik.

Detta skedde under 2015 i S-tidningen Norrländska Socialdemokraten, i samband med att Migrationsverket ville utvisa socialdemokraten och hans familj. Den misstänkte S-politikern är inte flykting utan kom som studerande och räknas som arbetskraftsinvandrare.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.