EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen

De nya extremisterna Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna. På SVT hittar vi många av dessa nyblivna extremister, och på nätet är upprördheten stor över hur SVT:s hat mot SD leder till att man vilseleder allmänheten på ett sätt som underlättar för antisemitism i utsatta områden.

"Sverigedemokraterna har normaliserats", skriver Expressen idag. Detta skapar ett nytt politiskt läge i Sverige, eftersom det betyder att det nu är de politiker och journalister som är besatta av att sprida hat mot SD som är extremisterna.

En sådan journalist/politisk aktivist är SVT:s Cecilia Gralde. I åratal har nätet fyllts med besvärande kritik mot vänsterjournalisten:

"Gralde bör entledigas från sin tjänst ... Cecilia Graldes retorik är helt oacceptabel ... Cecilia Gralde kunde inte släppa indignationen & sluta tugga på det redan söndertuggade SD-köttbenet ... 20 min in hånflinar @svt Aktuellts Cecilia Gralde åt @BuschEbba o anklagar henne ... Cecilia Graldes mycket problematiska uttalande ... Cecilia Gralde kunde inte i Aktuellt hålla igen sin rödhet", är bara några av de omdömen som fällts under åren.

På Förintelsens minnesdag kommer ett nytt politiskt klavertramp av Cecilia Gralde, denna gång när hon bjudit in vänsterextrema Ingrid Lomfors som "expert" på antisemitism. Lomfors, som snarare är en politisk påverkansagent än en opartisk expert, lyckas med konststycket att skylla antisemitismen i mångkulturella förorter på "Ökad nationalism".

SVT:s outtalade råd för att bli kvitt antisemitismen är därför att staten slår ned på oppositionen: SD+M+KD. Vilket i praktiken drabbar judarna hårdast, genom att de verkliga förövarna till antisemitiska hatbrott i Sverige - vänstern och delar av vissa invandrargrupper - slipper undan och ges fritt spelrum att fortsätta sin antijudiska agenda.

Vänstern och extrema muslimer bakom antisemitismen

Enligt den judiske komikern Aron Flam har antalet judar i Socialdemokratiskt vanstyrda Malmö nästan utraderats på grund av Socialdemokraternas politik. Från att ha haft tusentals judar har antalet judar i Malmö minskat till några hundra.

Men förklaringen ligger inte i att Malmö skulle ha abnormt många svenska nationalister. Alla som är insatta i problematiken vet att statliga SVT vilseleder och mörkar sanningen, och att orsaken snarare är den höga grad av mångkultur som existerar i Malmö.

När judar flyr från Malmö flyr de från en etnisk mångfald orsakad av en massiv invandring från länder där antisemitismen är utbredd och ibland till och med en del av regimens värdegrund.

- Vilket oerhört bisarrt inslag i Aktuellt igår om det faktum att barnbarn till förintelseöverlevare inte kan besöka vissa skolor i Stockholmsområdet, skriver Årets svensk Jens Ganman på sociala medier.

- Vilseledande @svt, enskilt största gruppen/orsaken nämns inte, istället skylls på "Ökad nationalism", kommenterar nättjänsten Granskning av Public Service.

Forskningen är faktiskt enig i denna fråga: Vänstern och "extrema muslimer" är det stora hotet mot judarna, enligt judarnas egna upplevelser. 15 av 16 attacker mot judar i Sverige utförs av vänstern och extrema muslimer.

Bild: Faksimil

15 av 16 attacker mot judar utförs av vänstern och muslimer.

När det gäller trakasserier mot judar utförs 4 av 5 trakasserier av vänstern och extrema muslimer:

Bild: Faksimil

4 av 5 trakasserier mot judar utförs av vänstern och muslimer.

Att det är så här vet många om. Eller kan själva räkna ut utan experthjälp. Och domen mot SVT är hård överallt på sociala medier:

- Hjälp! Detta är inte sant! Så förljugna kan inte ens SVT vara! Det är ju islamister som hatar judar och lär sina barn att hata judar, det finns ju fakta kring detta!! Stoppa SVT:s falska propaganda, nu! kommenterar en kvinna.

- Jag hade kunnat skratta åt det om det inte varit så himla sorgligt. Sverige är så jävla förljuget. Det är en charad. Alla vet vad felet är men ingen vågar säga det. De som vågar blir stämplade som nazister. Har vi inte nått botten snart? undrar en annan kvinna.

- Lomfors är Svenskhatare. Här står hon på "Sverige tillsammans" och hävdar i egenskap av historiker att det ej finns Svenskar. Lägg också märke till frånvaron av Svenskar på "Sverige tillsammans":

Ingrid Lomfors: "Det finns ingen inhemsk svensk kultur".

Påverkansagenten Ingrid Lomfors är expert på en sak, en typisk vänsterteknik vi måste lära oss att genomskåda och som är relevant i SVT:s falska nyhet om "svensk" antisemitism:

Lomfors politiska hemvist är i första hand extremvänstern, men i klippet ovan antar hon en svensk identitet för att attackera svenskheten. I andra sammanhang klär hon sig påfallande ofta i judisk dräkt, i syfte att använda alla judar som slagträ mot sina politiska motståndare inom högern. När Lomfors är klar står dock högern kvar, medan det judiska slagträet förvandlats till träflisor.

Ett exempel på just detta är hur judarna flyr mångkulturen i socialdemokratiska Malmö, medan Lomfors står i statens television och pekar ut ett påhittat högerspöke som boven.

Vanliga judar största offret för SVT:s lögner

Tekniken liknar hur svenska feminister stödjer massinvandring och mansöverskott, samtidigt som man använder den resulterande försämrade kvinnosynen för att hetsa mot "vita män". Samt även hur vissa grupper inom högern använder västerländskt sinnade invandrarkvinnor som slagträ mot utländsk "hederskultur", utan att kanske egentligen bry sig så mycket om de utsatta kvinnorna.

Men skillnaden i dessa fall är att exempelvis manliga högerdebattörer inte kidnappar andras identitet när det passar för att påstå saker som: "Jag är invandrarkvinna och talar för alla invandrarkvinnor när jag ber er att motarbeta islams kvinnosyn."

Kidnappningen av identitet i politiskt syfte är något enbart vänstern sysslar med. Vänsterns modus operandi är att med hjälp av staten eller statligt beroende vänsterjournalister måla upp en bild av sig själva som judar, muslimer, invandrare, antirasister, klimataktivister, prostituerade, brottsoffer etc, och sedan kräva en vänsterextrem politik i den utvalda gruppens namn.

Och det är i princip vad vänsteraktivister som Lomfors gör när just hon på Förintelsens minnesdag hjälper SVT att sprida falska nyheter om antisemitismens orsaker i Sverige. Och det är "de riktiga" judarna i Malmö och andra svenska storstäder som vi ser betalar priset.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.