SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin

Löfvén vägrar avgå Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

Foto: Frankie Fouganthin CC BY-SA 3.0

Socialdemokraterna har aldrig varit svagare.

Sedan 90-talet har Socialdemokraterna halverats genom att delas i två partier - Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna. Socialdemokraternas oförsonliga inställning till det nya partiets riktiga ställningstaganden har gjort att Socialdemokraterna hamnat på fel sida av historien, och förlorar nu allt mer sin relevans.

Sverigedemokraterna å andra sidan kan regera landet tillsammans med Moderaterna och Kristdemokraterna, och har därmed ett större mandat att rädda välfärden än Socialdemokraterna, som dras ned i den nyliberala gyttjan av extrempartierna Centerpartiet och Miljöpartiet.

Den senaste opinionsmätningen från DN/Ipsos bekräftar den bilden. Socialdemokraternas väljarstöd är nu det lägsta någonsin, och Stefan Löfvén ligger sämre till än Håkan Juholt när han avgick.

DN/Ipsos Januari 2020
11
V
23
S
9
C
4
MP
24
SD
17
M
7
KD

Socialdemokraterna kan lätt halveras en gång till.

Ändå vägrar Stefan Löfvén att avgå. Antagligen för att alla alternativ är ännu sämre för partiet. I kulisserna väntar identitetspolitiska invandrare och feminister, varar flera har kopplingar till den utländska påverkansoperationen Socialdemokrater för Tro och Solidaritet (STS, tidigare Broderskapsrörelsen).

STS valsamarbetar med Muslimska Brödraskapet och är ökända för att många av dess medlemmar, både svenskar och invandrare, öppet hetsar mot judar och Israel.

Antisemitismen inom Socialdemokratin

Även om STS:s valallians med Muslimska Brödraskapet bildades först 1999 går judehatet mycket längre tillbaka i den Socialdemokratiska sidoorganisationen, och har sin grund i 68-rörelsens postmarxistiska vänster:

"Palestinierna önskar utplåna Israel som stat, vill helt krossa Israel. Detta är helt riktigt – och det är en målsättning vi bör stödja." skriver Socialdemokraten Carl Henrik Grenholm i STS interntidning 1971.

Men antisemitismen inom Socialdemokraterna är nu under attack. Statsminister Stefan Löfven har besökt Israel och personligen å partiets vägnar svurit lojalitet gentemot IHRA:s radikala definition av antisemitism, som inkluderar mycket av dagens vänsterkritik mot Israel och kritik mot minoritetsstyrda monopolbildningar som exempelvis Bonniers medieföretag.

Det nya åtagandet kommer sannolikt att möta hårt motstånd från delar av Socialdemokratin, som exempelvis STS, SSU, lokalavdelningar som den i Malmö, UD etc som domineras av muslimer och 68-vänster.

Att STS numera leds av antisemit-anklagade KPML(r)-sossen Ulf Bjereld komplicerar konflikten ytterligare. Trots sin påstådda antisemitism vill Bjereld ha en nystart med Israel (post Margot Wallström), och föreslår i linje med Ann Lindes utrikespolitiska mål en ännu radikalare definition av antisemitism.

Bild: Public Domain/Faksimil

Tro och Solidaritet - En ulv i fårakläder (Fabian Society).

Bland annat kräver Bjereld ett erkännande av att "Europa", vilket i praktiken inkluderar dagens svenskar varav många är födda på 2000-talet, har en "historisk skuld till judarna".

Att alla icke-judar skulle ha försatt sig i "skuld till judarna" bygger naturligtvis i sig på en antisemitisk tankefigur. Det är dessutom en antiliberal identitetspolitisk världssyn som hämtad ur Gamla Testamentet. Men den Socialdemokratiska fabianska intelligentian som Bjereld representerar, som har som sin officiella symbol en ulv i fårakläder, har genom sina intriger målat in sig i ett hörn och söker desperat en väg ut.

Och även om den svenska Greta-troende medelklassen säkert kommer att älska att betala denna nyupptäckta skuld (med andras pengar), är det vansinnigt att tro att exempelvis muslimska Socialdemokrater i Malmö kommer att falla in i ledet.

Konflikterna inom Socialdemokraterna torde därför komma att tillta i styrka.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.