SD FICK RÄTT
 

SD har gått om S

(S) tappar 300 000 svenskar Sverigedemokraterna har etablerat sig som Sveriges största parti. Till och med Aftonbladet vänder sig nu mot S-ledningen.

Foto: Sverigedemokraterna CC BY 3.0

Jimmie Åkesson leder Sveriges största parti SD.

Sverigedemokraterna fortsätter att vara Sveriges största riksdagsparti. Det visar den nya opinionsmätningen från Aftonbladet/Demoskop.

Socialdemokraterna gjorde i valet 2018 sitt sämsta valresultat någonsin. Sedan dess har partiet tappat ytterligare 5 procent, vilket motsvarar 300 000 svenskar som valt att vända partiet ryggen. Sedan i somras har (S) legat på mellan 23 och 24 procent i mätningarna.

Demoskop Januari 2020
9
V
23
S
10
C
5
MP
25
SD
18
M
6
KD

SD har etablerat sig som Sveriges största parti.

Sedan 1990-talet har Socialdemokraterna halverats och väljarna delat sig i två partier, SD och S. Dessutom är SD också på väg att helt utradera L.

Socialdemokratiska Aftonbladet beskriver nu statsminister Stefan Löfven om "en svikare ... en förlorare .... eller bara ointressant". Orsaken är bland annat att Socialdemokraterna sänker inkomstskatten för de rika och kommer att göra försämringar i lagen om anställningsskydd (LAS).

 
LÄS MER
 

►Konservativt block bildat i Norrland

►Väljarna har störst förtroende för Jimmie Åkesson

►SD är största parti enligt SVT

►SD har gått om S

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.