FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå

Lamotte avslöjar demokratiföraktet Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin, och att "Demokratiministern" Amanda Lind ljuger och talar tvärtomspråk om yttrandefriheten. Genom att låta sosseväljare misshandla och råna oppositionella journalister, samtidigt som hon tystar kritiker i yttrandefrihetens namn, polariserar hon samhället på ett sätt som kommer att sluta i katastrof.

Foto: News Øresund - Johan Wessman CC BY 3.0

Demokratiministern applåderar.

I veckan mordhotades, rånades och misshandlades den avhoppade SVT-journalisten Joakim Lamotte, medan Stefan Löfvens poliser stod och såg på utan att göra något. Under helgen har ledande Socialdemokrater och ledarskribenter på MittMedia hånat Lamotte för att han utsattes för brott av Socialdemokratiska kärnväljare.

Ansvarig minister för att socialdemokrater tillåts hindra demokratin från att fungera är Amanda Lind, i egenskap av Demokratiminister.

Det är en egendomlig omständighet att Sveriges Demokratiministrar som regel är de mest demokratifientliga personerna i riksdagen.

Vi har haft Birgitta Ohlsson som vägrade fira nationaldagen, ville avskaffa folkhemmet och likvidera Sverige som stat, samt i en ökänd debattartikel krävde "en världslag som ska hävdas genom världspolis". Känner ni vibbarna av... Demokrati?

Därefter Alice Bah Kuhnke som skönmålade det så kallade "återvändandet av IS-resenärer" (importen av terrorister) och sa "snälla, snälla Gud, ta deras liv" om fattiga barn, medan hon med samma heta hjärta engagerade sig i den utom-rättsliga kampanj som enligt regeringsanhängarna själva syftade till att "tysta Fjällsjö Nyheter". Återigen, det luktar... Demokrati? Verkligen??

Och nu Amanda Lind, Demokratiministern som utmålas som ett hot mot demokratin till och med av Aftonbladet, som skriver att Demokratiminister Amanda Lind hotar "allas rätt till kritiskt tänkande".

Enligt en ledare i Blekinge Läns Tidning är Demokratiminister Amanda Lind "olämplig som demokratiminister" eftersom hon har en "vag demokratisyn", "litar inte på folket eller på demokratin", "tvivlar på den parlamentariska demokratin" och anser att "oppositionen är en fara mot demokratin".

Samma Demokratiminister Amanda Lind som berömde den rasist- fascist- och terroristkopplade islamisten Mehmet Kaplan som "hjälte - en klok person - en demokrat med bra gröna värderingar".

Låter det här verkligen som en demokratisk person som vill ha mer Demokrati, eller som en typiskt galen vänsterextrem kvinna som vill ha Klimatdiktatur?

Varför är det alltid så att hotet mot demokratin i Sverige personifieras av självaste "Demokratiministern"? Och varför liknar våra ständigt "kvinnliga" demokratiministrar i Sverige mer och mer juntaledare som försöker tysta oss?

När sådana som "Demokratiministern" Amanda Lind talar fint om att skydda demokratin och yttrandefriheten handlar det alltid i praktiken om att hindra demokratin från att fungera genom att minska yttrandefriheten för oppositionen. I princip är argumentet: "Får oppositionen yttra sig känner vi oss otrygga".

Den omtyckte moderate politikern Henrik Sundström beskriver detta som att Amanda Lind "talar absurt tvärtomspråk om yttrandefrihet" och att "Den nya vänstern" satt denna bedrägliga argumentationsteknik i system.

Det är sant, och ser vi tillbaka på de tidigare "Demokratiministrarna" så ser vi att det rör sig om samma tvärtomspråk som satts i system: När regeringen vill hindra demokratin genom att stoppa oppositionella från att yttra kritiska åsikter så låter man "Demokratiministern" införa diktaturen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.