POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet

Låter kriminella misshandla, hota och stjäla Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet. Nu har bägaren till slut runnit över och oppositionella har tappat sitt förtroende för myndigheten.

Under en veckas tid har Socialdemokratiska kärnväljare levt rövare i Trollhättan. Socialdemokraterna har bland annat bränt upp folks bilar, skjutit raketer mot förbipasserande barnfamiljer, kastat sprängskott och krossat polisbilar.

Samtidigt som Polisen agerat passivt och tillåtit de kriminella att ta över staden har de socialdemokratiska våldsmännen rättfärdigat sin kriminalitet i media genom att påstå att Polisen trakasserar dem genom att finnas till.

Igår kväll åkte den avhoppade SVT-journalisten Joakim Lamotte till Trollhätten för att försöka intervjua vanligt folk om hur de ser på situationen. Lamotte är känd för bland annat den memetiska SVT-intervjun där en hysterisk sossekvinna överröstar samtalande män genom att skrika "Det handlar om baaarn".

Inga normala människor vågade dock sig ut på stan efter mörkrets inbrott, och Joakim Lamotte blev fast med ett 50-tal kriminella sossar, en förvirrad svensk vänsterextremist, och ett tiotal passiva poliser. Inte heller Robert Aschberg var där, trots att han inbjudits av Lamotte efter att ha försökt "granska" hans familj.

Poliser låter kriminella sossar begå fler brott.

Samhällsnytt var i Trollhätten och filmade hur Polisen lät kriminella sossar misshandla, hota och stjäla utan minsta reaktion. I filmen vänder en polis ryggen till när Lamotte uppmärksammar honom på att sossar försöker stjäla hans kamerautrustning, varpå sossarna lyckas med stölden, och Polisen låter dem komma undan med brottet.

-Varför ingriper inte polisen när en stöld (av kameran) inträffar en meter ifrån dem? Det måste vara tjänstefel?

-Jävla sojapoliser. Hyenaflocken fattar inte att hatet mot dom växer, för nu fick fler svenskar upp ögonen vad Löven å kompani har gjort. I Kronogården hade (S) 59% av rösterna, alltså är detta Lövens valboskap, är det därför polisen låter dom hålla på?

-Kan man inte anmäla polisen för tjänstefel? Varför ingrep dom inte? Dom kan ju åka ut till Arlanda och gripa en kvinnlig forskare som skrivit nåt "hemskt" på Twitter, är det polisens nya huvuduppgift?

-Polisen är inte på svenskarnas sida om nu någon trodde det.

-S har 59% i Kronogården, det säger allt varför polisen inte rensar upp - då tappar (S) sina sista väljare!

En annan avhoppad SVT/SR journalist - Jens Ganman, uppmanar "journalist/aktivistkollegor på framför allt SR & SVT" att se Joakim Lamottes videoreportage:

"Det Sverige han [Lamotte] skildrar är framtidens Sverige - hela Sverige - om inget drastiskt händer och ni börjar göra ert jobb och klär av vår skamlöst ljugande, kapitalt inkompetenta regering."

En röst i öknen när samtidigt MittMedias vänsterextrema ledarskribent Sofia Mirjamsdotter publicerar en helt verklighetsfrånvänd ledare om att Sveriges problem består i att allt fler svartmålar regeringen, och att "hotet mot Sverige" består av Sverigedemokraterna. SVT-aktivister samt Aftonbladets kulturchef Martin Aagård varnar å sin sida för "en pågående högervridning av Sveriges Televison och Sveriges Radio".

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.