TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien

Assad var Sveriges fiende i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering. Sverige och terroristerna har varit allierade mot en gemensam fiende. Därför döms nu terroristernas motståndare för krigsbrott, medan terroristerna själva lovas bidrag och integration i samhället.

Foto: Youtube

Sverige ger varje år hundratals miljoner kronor till islamister.

Det finns en enkel anledning till att svenska staten inte fängslar islamistiska terrorister som återvänder från Syrien - Sverige och terroristerna var på samma sida i kriget mot "diktatorn" Assad.

När den Centerpartistiske flyktingrealisten Staffan Danielsson 2013 motionerade i Riksdagen om att förbjuda terrorresor till Syrien utsattes han följaktligen för repression av systemet, som stödde terroristerna:

-Det var livsfarligt att lägga fram ett sådant förslag på den tiden. Jag minns att det var många som avrådde mig ... Det här var ingen motion man gjorde vågen för. Det var snarare "vad håller du på med?"

Den nuvarande debatten om "IS-återvändare" är i själva verket en pseudodebatt, eftersom den utgår ifrån den falska föreställningen om att alla "svenska" terrorister slogs för just IS. I verkligheten är IS bara en av ett tiotal liknande islamistiska terrororganisationer, och började kriga i Syrien först två år efter att inbördeskriget startat.

Från dag ett propagerade dock svenska politiker och svensk massmedia för att Assad var en elak diktator, Assad mördade utan anledning sitt eget folk, Assad var på väg att förlora, och att de islamistiska terroristerna i Syrien var demokratiaktivister. Samtidigt gav man 100-tals miljoner kronor till terrorstödjande islamistisk verksamhet i Sverige.

Sanningen om terroristernas massmord och etniska rensning mörkades systematiskt de första åren och begravdes i en tsunami av falska krigshetsande nyheter, vilka syftade till att rättfärdiga ett olagligt anfallskrig mot Syrien, liknande de mot Irak och Libyen.

Medan Sverige införde olagliga sanktioner mot Syriens folk gav man ekonomiska bidrag till terroristerna i form av barnbidrag, föräldrapenning, bostadsbidrag och studielån. Statsminister Reinfeldt gav 110 miljoner kronor till islamistiska terrorister i Syrien och sade att svenskarna ska vara stolta över det stödet, och statsminister Löfvén gav 40 miljoner kronor i bistånd till al-Qaida i Syrien:

"Vad som kommer efter Assadregimen vet vi ännu inte. Sverige tänker ändå anstränga sig för att finnas till stöd och hjälp. Vi är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till situationen i Syrien och jag tycker att vi ska vara stolta över det, sade Fredrik Reinfeldt", "Reinfeldt gav 110 skattemiljoner till syriska terrorister", Fria Tider, 2012.

"Västvärlden har övergivit det enda riktigt framgångsrika motståndet mot IS ... Sverige ger bidrag till al-Qaidas syriska gren Jabbat al-Nusra, en allt starkare del inom den syriska Assad-oppositionen. Medlen, 40 miljoner kronor", "Svenskt bistånd går till terrorister", Aftonbladet, 2015.

Den svenska regimen gav inte bara pengar till terroristerna, den uppviglade också unga muslimer i Sverige att åka till Syrien och kriga. I en typisk falsk nyhet från 2012 beskriver Nyheter24 Slaget om Tremseh mellan Syriska armén och Fria syriska armén som ett massmord på civila, och dödssiffran överdrivs med omkring hundra procent. Ingenstans i artikeln nämns att det handlar om en militär sammandrabbning och staden med 10 000 invånare kallas "byn Tremseh".

Enligt svensk media var det väldigt länge presidenten Assads familj som var terroristerna: "Familjen styr - med terror", Aftonbladet, 2012. "Bildt: Assadregim bakom gasattack i Syrien", Svenska Yle, 2013. "Assad svälter Syrien: Folk tvingas äta gräs", ETC, 2014.

Till skillnad från många andra terrororganisationer i Syrien som försökte kamouflera sig som "de goda" använda IS spektakulära krigsförbrytelser i sin propaganda på ett sätt som till synes medvetet provocerade allmänheten i Västvärlden och gjorde det svårt att blunda för vad som faktiskt pågick i Syrien.

Även efter att IS anfallit Syrien från Irak 2013 fortsatte dock den proislamistiska regimen i Sverige att utmåla Assad och Syriens regering som sin huvudmotståndare. När Ryssland 2015 ingrep i kriget på Syriens sida propagerade Sverige för att Ryssland gjorde fel och att ryska plan måste hindras att bomba andra terrorgrupper än IS. Samtidigt började man kalla al-Qaida och andra islamistiska terrorgrupper för "moderata islamister".

Foto: Faksimil/Fjällsjö Nyheter

Sverige finansierar öppet "moderata" al-Qaida i Syrien.

Idén att kalla terrorgruppen al-Qaida "moderater" kom från den neokonservativa f.d. CIA-chefen David Petreus:

"David Petraeus, the former Army general and CIA director, wants the U.S. to work with moderate members of al-Qaida’s branch in Syria to combat ISIS", "Petraeus's Plan to Defeat ISIS", The Atlantic, 2015.

Vansinnespolitiken att stödja terrorgruppen al-Qaida med argumentet att deras terrorideologi teoretiskt sett är mer moderat än Islamiska Statens visar hur dålig personal makthavarna i Sverige har rekryterat - inte bara moraliskt, utan mer intressant: politiskt-teknologiskt.

Svensk regimmedia uppbådade under 2016 enorma krafter för att försvara al-Qaidas huvudstad Aleppo i Syrien. Om terroristerna förlorade sin huvudstad påstods det att "en humanitär katastrof" skulle inträffa, och det var enligt Sverige bättre att al-Qaida fick fortsätta styra Aleppo med sin "moderata islamism". Efter att terroristerna till sist "evakuerats" återvände dock omedelbart 500 000 flyktingar till staden, varpå "regimen" återinförde firandet av Julen.

Först efter att Assad vunnit kriget och islamisterna besegrats började media i Sverige beskriva konflikten mer nyanserat. I en artikel om hur NATO-stödda FSA-jihadister skär av en kurdisk gerillakvinnas bröst skriver Expressen:

"Under det syriska kriget har FSA [Fria syriska armén] begått brutala terrorbrott - allt från att en soldat blir filmad när han äter en död mans hjärta till tortyr av motståndare och även massakrer på minoriteter", "Bilderna på döda kurdiska gerillasoldaten väcker avsky", Expressen, 2018.

Det är alltså ingen slump att inga IS-terrorister har dömts i Sverige för krigsbrott. Istället för att döma IS-terrorister har Sverige precis dömt en flykting för att ha krigat mot IS. Enligt åklagaren hade mannen utsatt IS-terrorister för "förödmjukande eller nedsättande behandling".

Mannen döms av Örebro tingsrätt till fängelse för krigsbrott, efter att ha spottat en IS-terrorist i ansiktet.

Sverige i ett nötskal.

Den 35-årige trebarnspappan som arbetade som säkerhetsvakt säger att han bara "försökt skydda landet".

Känn på den: "Han försökte bara skydda landet".

Det är på alla sätt tvärtemot vad den svenska regeringen gör.

Det är vår tur nu.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.