GLOBALISM
 

Bonniers DN förespråkar global diktatur

Nytt Klimathot från Globalisterna Globalistiska Bonniers senaste opinionsbildande artikel på sitt flaggskepp DN kastar nytt ljus på vad kampen mellan Globalism och Nationalism handlar om. Enligt DN planerar globalisterna att upprätta en global despotisk diktatur, och skrämma folket till lydnad genom Klimathot.

Just nu pågår en historisk kamp om makten inom västvärlden, vilket exempelvis visas av den nya populistiska regeringen i Italien, Brexit i Storbritannien och journalisternas hatkampanjer mot Donald Trumps valseger i USA.

Vad som hänt är uppenbarligen att världens ekonomiska elit har splittrats i två oförsonliga grupper. En Globalistisk elit som stödjer sig på journalist-, kultur- och teknokrat-klasserna, och en Nationell/Populistisk elit som försöker stödja sig på vanligt folk och uppvigla dessa mot Globalisterna.

Självklart baserar sig kampen på ekonomiska förhållanden, som att vissa kapitalägare har multinationella verksamheter och alltså t.ex kan flytta fabrikerna till låglöneländer, medan andra kapitalägare har sina investeringar bundna till specifika platser, exempelvis stålverk, vilka kräver skyddstullar för att inte konkurreras ut av exempelvis Kina.

Kampen har utvecklat sig till en global maktkamp, eftersom inflytelserika länder utanför Västvärlden som Israel, Ryssland och Kina verkar se Globalisterna som det större hotet mot deras egen existens.

Därav alla medias konspirationsteorier om hur "USA:s president och ryska robotar" sprider "desinformation" i Sverige. Även medias besatthet över Trumps mer eller mindre israeliske svärsons kontakter med Ryssland innan USA-valet bör tolkas i ljuset av dessa omständigheter.

I Norrland har maktkampen lett till att kommunisterna börjat rösta på Sverigedemokraterna i valet till Riksdagen, och misstror Vänsterpartiets globalistiska partiledare Jonas Sjöstedt.

Och i USA säger USA:s president Donald Trump att han är Nationalist, och uppmanar folket att också bli Nationalister.

DN:s diktaturkrav: "Global despoti" ska införas "genom en kupp"

Populismen i Sverige lär få ytterligare vatten på sin kvarn, när nu Globalismens flaggskepp i Sverige - Dagens Nyheter - avslöjar vad deras planer är med världen, och även vad Klimathotspropagandan egentligen syftar till.

Globalisterna vill ha en global diktatur:

"Något måste ske raskt. Etablerande av global styrelse får ske genom en kupp, ett slags existentiellt språng, där de suveräna nationalstaterna tvingas upphöra att finnas till. En global regering i form av en global despoti tar över." skriver DN i sin opinionsbildande artikel.

"Lösningen på problemet måste vara inte global demokrati utan global despoti. Ja, det är inte bara en rekommendation, utan rent av en förutsägelse. Om mänskligheten alls kommer att räddas, vilket är högst osäkert, så kommer det att ske med hjälp av en global upplyst despotisk styrelse."

"Det bästa och mest troliga utfallet vore om FN:s säkerhetsråd tog på sig denna uppgift."

Artikeln har skrivits av Vänsterpartisten Torbjörn Tännsjö på uppdrag av Dagens Nyheters chef Peter Wolodarski. Tännsjö var ideolog i namnbytet från VPK, och krävde 2015 tillsammans med den nyliberala tankesmedjan Timbro att välfärdsstaten skulle avvecklas i Sverige - för att ha råd att öka massinvandringen.

Massinvandring och Klimathot ska skapa den Globala despotin

DN:s hopp om att FN ska ta över världen och införa diktatur får ses som desperat, eftersom Globalisterna under en lång tid har övergivit FN till förmån för liknande projekt som EU. Innan Globalisterna kan erövra världen och införa diktatur genom FN krävs att man först genomför statskupper i Ryssland och i Kina.

Omorienteringen från EU till FN kan dock betyda att Globalisterna gör sig beredda på att ge upp styret av EU, efter att man tidigare förlorat makten i USA och Storbritannien. Nyligen förlorade Globalisterna makten i EU:s kärnland Italien. Italien "är Europa", skapade konceptet Europa genom Romarrikets erövringar, och EU kan inte existera i egentlig form utan Italien.

För att genomföra sin "Globala despoti" - som hämtar inspiration från Upplysningstidens diktatoriska "upplysta monarker", som Gustav III i Sverige (som mördades brutalt) - har Globalisterna framförallt två vapen i sin arsenal: Massinvandring och Klimathot.

Massinvandringen splittrar nationalstaterna i mångkultur: Kultur är detsamma som gemenskap, och mångkultur är detsamma som splittring. Inte bara splittrar mångkulturen folket i etniska och religiösa fraktioner, den får också många i grunden nationellt orienterade svenskar att få större sympatier med utländska nationalistiska stater som Italien, Polen och Ryssland, än med sitt eget till största delen zombifierade och självhatande folk.

Klimathotet riktar sig framförallt mot lättpåverkade barn i skolorna. Vuxna människor, och män i synnerhet, påverkas inte mycket av hoten. Men genom att hjärntvätta barnen med Domedagspropaganda kan Globalisterna skapa en ny lydig tjänstefolksklass, som tror att de måste lyda om inte Jorden ska gå under.

Globalisterna väver just nu ihop Massinvandringen, Klimathoten och FN:s diktatoriska tendenser, genom FN:s migrationsavtal och FN:s hemliga flyktingpakt. Planen är att motivera en ny våg av ännu större massinvandring, just med argumentet att de flytt från Klimatet.

I verkligheten är det precis tvärtom: Migranterna flyr framförallt ifrån anfallskrig startade av Globalisterna. Och enligt Klimathotarnas egen matematik påverkar människor i Sverige klimatet hundra gånger mer negativt än människor i tredje världen.

Om vi utvisade 1 miljon människor från Sverige skulle det göra mer för miljön än något förslag som de Domedagstroende Klimathotarna presenterat. Och då skulle vi dessutom slå undan benen på Globalisternas globala diktaturplaner.

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
SUVERÄNITET
 

Svenska staten förlorar halva Lappland Girjas sameby söder om Kiruna får upplåta småviltsjakt och fiske på sitt område utan markägaren statens samtycke.

 
VALET I USA
 

Blir USA kommunistiskt? Många tror att Joe Bidens valkampanj är på väg att krascha.

 
FALSKA NYHETER
 

Vulkaner ger värmerekord på Antarktis SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet och många andra medier lurar sina läsare när de mörkar att värmerekordet på Antarktis sker i ett område med stor vulkanisk aktivitet.

 
TERRORISM
 

Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien Debatten om "IS-återvändare" måste inkludera omständigheten att Sveriges regering under åratal stöttat "svenskarnas" krig mot Syriens regering.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.