TREDJE VÄRLDSKRIGET KAN HA STARTAT

"USA:s död genom tusen skärsår"

 
TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Terrorattack i Moskva

Israel allierar sig med Ukraina

"Ryssland är med Palestina" Att Israel nu kastar sig in på Ukrainas sida för att rädda Zelensky-regimen från kollaps stärker Ryssland genom delegitimisering av landets Västvänliga oligarker samt genom politisk homogenisering av BRICS-länderna. Men frågan är vilket Ukraina Israel stödjer, NATO:s eller Chabads?

Macron föreslår nytt världskrig

Sverige bangar ur Frankrikes president Macron har ställt Krigspartiet på pottkanten genom att föreslå att skicka trupper till Ukraina för att kriga med Ryssland, men bara Nederländerna, Estland och Litauen ställer upp. Macrons förslag handlar dock egentligen om ett internt maktspel i Väst om vem som ska ha makten i EU - Frankrike, Tyskland, USA eller UK.

►"Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
 
RIKSDAGSVALET
 

Moderaterna är det nya Feministiskt Initiativ

AIDS klassas fortfarande som en sjukdom Att Moderaternas partiledning allt mer "kommer ut ur garderoben" kan komma att få stor påverkan på Riksdagsvalet 2026. I takt med att Moderaternas ideologi allt mer kopierar Feministiskt Initiativ försvinner väljarna till Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna.

 
TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Krig och propaganda

Journalisternas jobb är att luras Ska muslimer ha fred med Israel eller ska muslimer kriga mot Israel? Samma tal av "Sveriges största UFC-stjärna" framställs helt olika i Sverige och Ryssland och sammanfaller såklart helt med respektive regims politik.

Tredje världskriget kan ha startat

"USA:s död genom tusen skärsår" Ukraina-kriget kombineras nu med Israel-kriget, och funktionen är att emedan Ukraina-kriget klämmer EU, klämmer Israel-kriget USA. Den stora vinnaren är Kina, som nu blivit världens nya "moralens väktare", och i potten ligger skapandet av en palestinsk stat.

►Så förbereds Tredje världskriget
►Satanism vs Kristendom
►"Zelensky försökte starta Tredje världskriget"

War is a Racket

"Ett meningslöst blodbad"? Kriget är politikens fortsättning med andra medel, och politiken är ekonomins fortsättning med andra medel. Därför är krigspolitiken inte skapad av "naiva politiker", utan av politikernas huvudmän inom affärsvärlden.

 
TERRORISM
 

Inbördeskrig 2

"Vilda horder av ohyra" Under de senaste dagarnas våldsamma uppror i Frankrike har omkring 5 000 bilar bränts upp, 1 000 hus förstörts, över 3 000 människor gripits och ca 600 poliser skadats. Hur många som dödats mörkas av alla medier.

 
TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Inbördeskrig

Konspirationer om makten Wagner PMC är på väg in i Moskva.

Fredsavtalen

"Fred var mycket nära" Planen var att kriget i Ukraina bara skulle vara en månad, därefter skulle Ukraina förklaras vara "permanent neutralt". Men kriget har förlängts av "vissa Nato-medlemmar" som vill ha med Ukraina i NATO.

►Så förbereds Tredje världskriget
 
PRESIDENTVALET
 

A New Hope

"USA är en enpartistat" USA har fått en populistisk vänster som hävdar att USA är en enpartistat och att CIA mördade Kennedy.

 
TREDJE VÄRLDSKRIGET
 

Limited Hangout

"If you want peace prepare for war" Efter att först envist ha mörkat Seymour Hersh avslöjande om Nord Stream går SVT nu Full Retard på konspirationsteorin om en "pro-ukrainsk grupp".

Så förbereds Tredje världskriget

Falska nyheter ska hjälpa politikerna att "gå i sömnen" in i ett globalt kärnvapenkrig.

►Säkerhetshot mot Sverige
►Ryssland mobiliserar
►Satanism vs Kristendom
►"Zelensky försökte starta Tredje världskriget"
►Stridsvagnar für alle
 
THE GREAT RESET
 

No Prime Minister - Part 2

Premiärministern avsatt - igen I Storbritannien har premiärministern just blivit avsatt igen, och av samme man som för tre månader sedan avsatte den tidigare premiärministern. Kuppledaren är den rikaste mannen i parlamentet, miljardären och World Economic Forum-agenten Rishi Sunak.

►No Prime Minister

No Prime Minister

Premiärministern avsatt I Storbritannien har premiärministern just blivit avsatt av sitt eget parti. Orsaken till sammansvärjningen mot honom är Levnadskostnadskrisen, som skapats av politikernas Nolltillväxtpolitik.

Ukraina - The Great Reset

EU är största förloraren Det är nu tydligt att Ukrainakriget kombineras med Klimatpolitiken och Coronapolitiken för att radikalt omfördela makten i världen.

WEF: Planerad samhällskollaps

"Ett hemligt krig" På World Government Summits möte talas om att förbereda sig på en "new world order". Denna kommer införas efter att energiproduktionen, matproduktionen och "supply chain" drabbats hårt av makthavarnas egen politik.

 
GLOBALT KÄRNVAPENKRIG
 

Ryssland anfaller Ukraina

"Vi blev lämnade ensamma" Ukraina ser nu ut att drabbas av samma fenomen som Polen 1939, och Finland 1941. Utländska makter byggde då med falska garantier upp ländernas självförtroende till orimliga nivåer.

►Ryssland anfaller Ukraina - Uppdatering
►Slutet för Nya Världsordningen
►Bagdad Bobs
 
THE GREAT RESET
 

Coronapolitiken ifrågasätts

Obama fördömer woke politik Allt fler hoppar nu av Coronapolitiken efter att ha sett igenom globalisternas propaganda.

 
PRESIDENTVALET
 

Kyle Rittenhouse frikänd

Frikänd på alla punkter Efter en rättegång som präglats av hot frikändes idag Kyle Rittenhouse.

►Många arga på DN:s falska nyheter
 
THE GREAT RESET
 

Daszak och Sveriges coronaopposition

"The message has not been popular" Wuhan-labbets centralfigur Peter Daszak har varit i Sverige och föreläst i Uppsala, på en hälsokonferens som pekar ut "befolkningsexplosion" som orsaken till pandemier.

Preppinghysterin mot Corona

"De bygger bunkrar" Allt mer tyder på att Coronaviruset tillverkades i ett labb och släpptes ut medvetet.

Falska nyheter om Ivermectin

"Skottskadade för ingen vård" Under helgen har flera fabriker för falska nyheter försökt lura människor att sjukhus är överbalastade av människor som överdoserat en alternativ medicin mot Coronaviruset.

 
TERRORISM
 

USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister

Fortress America USA gav bort Afghanistan och krigsmaterial för 1000 miljarder till den islamistiska terrorkopplade talibanorganisationen.

►USA: "al-Qaida är på vår sida"
 
STATSKUPPEN
 

Biden chockar världen

Sucking the blood of children Osammanhängande pladder blandat med tal om att suga ut blodet ur barn har fått många människor att se Joseph Biden i ett nytt ljus.

►Tulsi: USA blir en polisstat
►Bonniers DN förespråkar global diktatur
 
THE GREAT RESET
 

Gain-of-Function

Worst Folkhälsominister Ever Någon börjar få ordning på sitt spel och plockar nu ned maktperson efter maktperson i USA och England. Efter Bill Gates riktas nu "granskningarna" mot Dr Fauci.

Utopia 2020

Build Back Better En tv-serie som sändes 2020 har likheter med innehållet i Bret Weinsteins nyligen censurerade podcast.

 
STATSKUPPEN
 

USA: oppositionella förbjuds resa med flygplan

"Bygg era egna flygplan" Efter att vänstern tagit makten i USA genom vad många bedömare menar var massivt valfusk har nu regeringen börjat förbjuda oppositionella att resa med flygplan.

CNN erkänner att de är en propagandakanal

Klimatet är nästa agenda I en öppenhjärtad "intervju" med en medborgarjournalist under täckmantel avslöjar en hög CNN-chef att tv-kanalens syfte är politiskt, att de arbetade med att få bort USA:s folkvalde president Donald Trump från sitt ämbete, och att nästa politiska uppdrag är att använda klimatet för att driva igenom vänsterradikala politiska agendor.

USA är allierade med terrorgruppen al-Qaida

"De är på vår sida" Joseph Bidens nationella säkerhetsrådgivare Jake Sullivan skriver att al-Qaida är USA:s allierade.

 
THE GREAT RESET
 

Texas elkris skapades av Washington

Climate Lockdowns Vänsterpolitiker ledda av den prokinesiske Joseph Biden har skapat en elkris i Texas. Syftet tros vara att pressa upp elpriset så att medborgarna manipuleras att tro att vi lever i "klimatkatastrofen".

Facebook: "Vaccinet ändrar ditt DNA"

Zuckerbergs självcensur Förändrar coronavaccinet ditt DNA? Frågan är omstridd men Facebooks VD Mark Zuckerberg hävdar det i en videofilm som nu läckts till alternativmedia.

Klimatpolitiken ska "bryta ned medborgarna mentalt"

Psykisk misshandel En av USA:s "klimatchefer", elitsoldaten David Ismay, får nu skarp kritik efter att ha uppmanat statligt anställda att "bryta ned allmänheten mentalt".

►DN kräver "global despoti"

Planet Lockdown

Den globala statskuppen Kunskapen om globalisternas "The Great Reset" har nu blivit allmän. Fria Tider har lyft frågan, och SwebbTV har kopplat planen till Rockefellerklanen.

 
STATSKUPPEN
 

The Biden Oligarchs

Stat och företag blir ett Efter vänsterns valkupp i USA har multinationella företag och dess dirigenter mer makt än någonsin.

"USA blir en polisstat"

Valkuppen permanentas Enligt en av demokraternas presidentkandidater håller demokraterna nu på att förvandla USA till en "polisstat". Samtidigt ska en ny lagstiftning göra USA till en enpartistat.

 
WEBBTV
 
 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.